• 瀏覽: 389,109
  • 回覆: 5,411
  • 追帖: 263
引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-11-28 08:16 發表

大戶借勢,必見血,殺到26668
咁AO入埋第3张同美国佬死过

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-11-28 07:54 AM 發表

謝師兄!咁我食左先
開市有無食到?同預計一樣,頂返上去。

提下大家12月期高水會縮返,做好倉要計埋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-28 09:47 AM 發表

開市有無食到?同預計一樣,頂返上去。
食左13格

^^
引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-28 07:32 AM 發表

原本今日真係彈,點知特朗普救咗你
升返哂喇

引用:
原帖由 核心理性的蛇 於 2019-11-28 10:36 AM 發表

升返哂喇
開市797,賺二百幾點一張,三張六百幾點,成三萬幾銀,點解會唔食?
今朝唔平倉賺錢,現在已經倒蝕,都重未係戲肉,試想下大型壞消息跌唔落,後市會點?
可能我錯,多口

引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-11-28 09:51 AM 發表

食左13格
好彩,唔食現在兩行眼淚

所有戴芋都望實 外交部有咩回應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-28 10:47 AM 發表

好彩,唔食現在兩行眼淚
真唔明 今朝點解仲升 明明下面大把證殺

引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-28 10:46 AM 發表

開市797,賺二百幾點一張,三張六百幾點,成三萬幾銀,點解會唔食?
今朝唔平倉賺錢,現在已經倒蝕,都重未係戲肉,試想下大型壞消息跌唔落,後市會點?
可能我錯,多口 ...
我個三張細期黎同埋今朝我都未訓醒。我個人策略係想睇大浪。兩三百點唔理佢。
我都唔係一定岩

引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-28 10:46 AM 發表

可能我錯,多口 ...
我自己睇,簽人權法唔算大型壞消息.因為預左佢簽.
重點係中美關係有機會進一步惡化,同埋黎緊暴徒既大規模慶祝活動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arrow1234 於 2019-11-28 11:05 AM 發表

不用明,看價点走先重要
都唔係第一次,有壞消息/外圍好差,低開…冇水銀瀉地再落,仲頂番上…
無論你問点解牛多做乜唔殺牛,係米假升,…呢一刻,唔落。

回覆 引用 TOP

中國應該低調處理 美國簽人權法案
都係"堅決反對" 咁就算. 都係小事一樁 大家繼續炒股🤑🤑🤑
https://news.sina.cn/gn/2019-11-28/detail-iihnzhfz2224407.d.html

回覆 引用 TOP

我有信心,星期六日大大獲.如果嬴個區選會收手,仲叫咩暴徒?由佢一開始我就話佢只會不停惡化.本地因素方面係穩陣既.
計埋收市,兩日半時間.夠中國推反制(擺明侵犯主權,咁都忍得?想做大清?)
所以過到今日.我就有信心.
今日都只係牛皮市.值得等待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arrow1234 於 2019-11-28 11:05 AM 發表

第一,今日期結,好淡都部署好哂,都係269附近結。
第二,今日唔殺唔代表之後唔殺,上下都有證,行邊面就睇情況。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]