• 瀏覽: 451,193
  • 回覆: 5,718
  • 追帖: 227
引用:
原帖由 mouse3968 於 2019-10-24 13:54 發表

樓主咁高調在大廳主題预告大户動向,會否改变大户行軍?
樓主借緊東風

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mouse3968 於 2019-10-24 01:54 PM 發表

幾百億上落靠睇我個post決定?

股神必然是出色的投資者,出色的投資者必然先投資自己
如收入未多到每月有五萬餘錢買藍籌,不如先投資自己,比炒牛熊輸錢強多了
時間和金錢不要浪費在不勞而獲的白日夢身上。
我諗大戶要開始做嘢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mouse3968 於 2019-10-24 01:54 PM 發表

我在制造「對抗樣本」
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28127377&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

如收入未多到每月有五萬餘錢買藍籌,不如先投資自己,比炒牛熊輸錢強多了
引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-10-24 02:10 PM 發表

我在制造「對抗樣本」
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28127377&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
你意思放出非一般打手的信息或AI看惯的訊息去so 妖…………a…I…?
咁仲複雜
1)看到ai想点,根做不是更易嗎?
2)就蒜真烏弄到ai,改变的方向及程度及複度,不是更難估嗎?
特登用錯别字做對抗樣木。

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-10-24 02:07 PM 發表

幾百億上落靠睇我個post決定?
如果大戶都要靠香討,不如將香討上市,請返幾個分析員

回覆 引用 TOP

咁夾法,聽日27000條熊柱重有無命?

引用:
原帖由 mouse3968 於 2019-10-24 03:03 PM 發表

你意思放出非一般打手的信息或AI看惯的訊息去so 妖…………a…I…?
咁仲複雜
1)看到ai想点,根做不是更易嗎?
2)就蒜真烏弄到ai,改变的方向及程度及複度,不是更難估嗎?
特登用錯别字做對抗樣木。 ...
😅其實係派膠吹水,咪認真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-24 03:25 PM 發表

咁夾法,聽日27000條熊柱重有無命?
有感覺,似喎

引用:
原帖由 tangoneone 於 2019-10-24 10:49 AM 發表

牛左700, 睇吓大戶推唔推
靚位入喎師兄

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-10-24 03:27 PM 發表

有感覺,似喎
一日大落,見一見265,營造見頂回落之勢,再嚟一個先低後高,短線長線都俾大戶殺哂。

回覆 引用 TOP

今日散戶無啖好食,今日即市搵到食應該少過20%

引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-24 03:35 PM 發表

今日散戶無啖好食,今日即市搵到食應該少過20%
重點係你夠唔夠膽博聽日再升?

殺上嚟呢段無乜證落肚,花咁多氣力無理由就此收手,今晚美股做好,加上明日大陸反彈回升,穿27000可期。唔做好倉都唔好多手做淡。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股中有錢 於 2019-10-24 03:37 PM 發表

重點係你夠唔夠膽博聽日再升?
期指835(恆指810)落返嚟現在775(757),都係引熊格局,有靚位會造好倉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]