列印

【牛熊街貨】 星期一有plan

向下殺500點有2000張

熱賣及精選
引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-23 09:32 PM 發表
先生手上的貨會點處理?
放下先

股神必然是出色的投資者,出色的投資者必然先投資自己
如收入未多到每月有五萬餘錢買藍籌,不如先投資自己,比炒牛熊輸錢強多了
時間和金錢不要浪費在不勞而獲的白日夢身上。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tttpt 於 2019-10-23 10:10 PM 發表
向下殺500點有2000張
真心希望大戶能達標

如收入未多到每月有五萬餘錢買藍籌,不如先投資自己,比炒牛熊輸錢強多了

回覆 引用 TOP

雷聲大雨點小,今日開市前夾上之勢非常強勁,但開出嚟竟然無乜力。

大陸市開始倒升,睇下拉唔拉到港股上去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-24 09:50 AM 發表
雷聲大雨點小,今日開市前夾上之勢非常強勁,但開出嚟竟然無乜力。
挾緊啦,港股不嬲咁

引用:
原帖由 自閉仔一名 於 2019-10-24 10:12 AM 發表

挾緊啦,港股不嬲咁
月尾了,大戶仲唔爽手d,想唔勞?

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-10-24 10:26 AM 發表

月尾了,大戶仲唔爽手d,想唔勞?
牛左700, 睇吓大戶推唔推

qq 未發力,發力殺上,熊就食幾千張

回覆 引用 TOP

大户快手啲啦

回覆 引用 TOP

可惜,好似係向下殺

回覆 引用 TOP

下午開市真係絕,於人仔、美期、大陸市場現貨三樣都差嘅情況下夾高破全日高位,等人止蝕,震走淡倉,然後先至落,邊有咁絕架?

引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-24 01:35 PM 發表
下午開市真係絕,於人仔、美期、大陸市場現貨三樣都差嘅情況下夾高破全日高位,等人止蝕,震走淡倉,然後先至落,邊有咁絕架?
大戶呢期成日小動作,能賺到錢嗎?

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-10-24 01:37 PM 發表

大戶呢期成日小動作,能賺到錢嗎?
由於成交唔大,現貨用些少錢就推得郁指數,期指權確實容易殺倉搵錢

回覆 引用 TOP

樓主咁高調在大廳主題预告大户動向,會否改变大户行軍?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]