• 瀏覽: 422,749
  • 回覆: 5,584
  • 追帖: 271
聽日又反轉殺牛

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
以前試過早上交易3次止蝕,都輸左本金4-5成,呢筆數我地睇唔到。

回覆 引用 TOP

最近可能轉咗莊 玩法同以前唔同
日日玩轉向 chok上chok落
睇住個牛熊圖入貨就大鑊 陰陰濕濕成日跣人
就算畀你好彩入啱方向  最多畀你食三幾格 睇多陣都死
個個散戶蝕住走  咁樣落去遲早冇人玩牛熊

回覆 引用 TOP

如果d證係好賣,打死都唔信會差幾點唔殺,銷量慘淡係城門急轉彎唯一解釋。

回覆 引用 TOP

今日個市都好蝦人玩,抽高回落再抽高,然後夜期跳樓,一日大上大落幾次,企邊都死,最慘止完反手,死得重慘。

引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-31 06:53 PM 發表

今日個市都好蝦人玩,抽高回落再抽高,然後夜期跳樓,一日大上大落幾次,企邊都死,最慘止完反手,死得重慘。
係,呢啲反覆市好難玩,可能一對玩會好啲

^^
引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-10-31 06:55 PM 發表

係,呢啲反覆市好難玩,可能一對玩會好啲
一對要賺到錢,要好高技巧

引用:
原帖由 st9209 於 2019-10-31 06:56 PM 發表

一對要賺到錢,要好高技巧
師兄今日有過夜嗎

^^
引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-10-31 06:57 PM 發表

師兄今日有過夜嗎
都唔知好彩定唔好彩,今日好忙,無乜時間睇市,間唔中望到啱就偷下雞。

回覆 引用 TOP

我暫時以不變應萬變,等。熱錢效應浮現

股神必然是出色的投資者,出色的投資者必然先投資自己
如收入未多到每月有五萬餘錢買藍籌,不如先投資自己,比炒牛熊輸錢強多了
時間和金錢不要浪費在不勞而獲的白日夢身上。
引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-10-31 09:18 PM 發表

我暫時以不變應萬變,等。熱錢效應浮現
吓!
我put左1093, 2020
驚驚!

美股早市磨咗一陣幾十點,跟住一級級跳落去,跳咗幾次已經跌二百幾,港股夜期無可避免跟落。日市尾市抽上,肯定唔係散戶嘅力量,大戶都有損手嘅時間。

其實有冇諗過係D莊唔係殺牛熊,係殺options?

引用:
原帖由 arrow1234 於 2019-10-31 17:30 發表

https://rockman.>>><<</warrant

要睇番歷史有排睇😬😬😬
都唔齊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tangoneone 於 2019-10-31 09:29 PM 發表

吓!
我put左1093, 2020
驚驚!
開市有冇走到?

股神必然是出色的投資者,出色的投資者必然先投資自己
如收入未多到每月有五萬餘錢買藍籌,不如先投資自己,比炒牛熊輸錢強多了
時間和金錢不要浪費在不勞而獲的白日夢身上。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]