• 瀏覽: 366,154
  • 回覆: 120
  • 追帖: 260
引用:
原帖由 海豚小寶寶 於 2019-12-9 11:40 AM 發表

回番落來, 食左幾過夜牛, 10格, 等位再買
Sis, 幾萬買動物😵
小弟經歷了幾次慘痛經歷
動物吾過幾千🤕

熱賣及精選
又來悶市...
我估DL DH已出😂😵

引用:
原帖由 arrow1234 於 2019-12-11 10:24 AM 發表

又來悶市...
我估DL DH已出😂😵
嚟料

回覆 引用 TOP

又黎越升越多人入熊,今晚巨紅柱係咪278,繼續看好?😵😵😵😵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-12-13 01:55 PM 發表

裂口底是27582,已全數補回,大戶想點?
戴護以裂口補裂口,玩邊科,又有新裂口需要補了😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心理性的蛇 於 2019-12-13 06:51 PM 發表

我諗佢依段都會爆得幾厲害.夜期已經27800.
咁樣爆發乜7都穿

回覆 引用 TOP

侵侵 今次太過分了 擺到明玩嘢做市

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2019-12-14 10:27 AM 發表

近來多咗新人入嚟(無出聲嘅唔知),希望大家睇多d不同市況,知道市場運作有幾誇張,唔好將之前嘅一段經驗套用於所有情況。
雖然我都係學習中,但建議新手睇下黃國英 早年喺無線嘅節目
https://www.youtube.com/playlist ... m_XF9L4tItT_3j-AOHY

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-12-28 09:59 AM 發表

如果不是對沖自己的牛證,就是有大戶或大莊有動作。下面隻法巴牛也大賣,時間在11:3010681384
先生有冇留意凱通D動物?幾隻都超高淨流入金額。至少千萬元。
I mean 高性交的未必是H T,但高淨流入金額一定是ht
(不談政治不談走G, 純討論資金市中的現金流🤑🤑🤑)

這幾年 "蠢錢多過聰明錢"
早排睇新聞見到的

回覆 引用 TOP

今朝早咁多支陰燭😅

附件

Screenshot_MQ_Pro_20191230-112044.png(200.22 KB)

2019-12-30 11:23 AM

回覆 引用 TOP

今日究竟咩事
港女一分鐘圖一格格咁
五分鐘圖 全部陰燭
期結特徵?之前冇留意
😅🤨🤨
Edit: 剛爬完文, 明白了

附件

Screenshot_MQ_Pro_20191230-155030.png(204.89 KB)

2019-12-30 03:53 PM

Screenshot_MQ_Pro_20191230-155037.png(188.9 KB)

2019-12-30 03:53 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2020-1-2 04:19 PM 發表

如果真係睇去到290,現在還有四五百點,但正如你所講,是否直線?今朝落個下有幾多個夠膽買上?沽就夠膽
>今朝落個下有幾多個夠膽買上?沽就夠膽
只要市場/散户繼續有尼種心態應該會仲有的升

引用:
原帖由 st9209 於 2020-1-2 08:35 PM 發表

多謝你!我當然明白責任自負,但如果自己嘅言論誘發咗人參與,某程度上都同自己有關,以後會少d講點數,講下大市,講下策略無問題,講到明自己幾點做乜倉就盡量避免了,完成買賣後攞出嚟馬後砲就無所謂。 ...
要再講多啲 紀律同策略!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個懷舊的救星 於 2020-1-2 11:14 PM 發表

呢種升勢
可否好似18年頭咁連爆一個月呢?
爆竹四個月🦍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]