• 瀏覽: 357,278
  • 回覆: 117
  • 追帖: 256
呢啲時候真係觀望 會好啲

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
全日波幅100點 係咪歷史上最悶一日😹🙈

引用:
原帖由 davidchan012 於 2019-11-27 02:54 PM 發表

DH 可能未出呢
Ok ok

回覆 引用 TOP

所有戴芋都望實 外交部有咩回應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-28 10:47 AM 發表

好彩,唔食現在兩行眼淚
真唔明 今朝點解仲升 明明下面大把證殺

中國應該低調處理 美國簽人權法案
都係"堅決反對" 咁就算. 都係小事一樁 大家繼續炒股🤑🤑🤑
https://news.sina.cn/gn/2019-11-28/detail-iihnzhfz2224407.d.html

回覆 引用 TOP

我隻熊早放左,食少16格😭😭😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 davidchan012 於 2019-11-29 11:36 AM 發表

忍唔到手,376又call过
Call put 相比午態個心理壓力真係細好多

美股真心強勢,明明已超買都仲企穩28000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-12-1 08:34 AM 發表

2019年9月20日,英國《金融時報》基於一篇在NASA網站上短暫出現的文章報導:「Google聲稱已經用54個量子位元的陣列(其中53個功能正常)達到了量子優越性,它們在200秒內執行一系列操作,相同運算將花費超級電腦大約10,000年才能完成」。

Google首席執行長 Sundar Pichai 受訪時也對此事進行回應,用委婉的譬喻稱Google 的實驗就是像是萊特兄弟首次飛行,雖第一架 ...
Wow
我對量子電腦 都有啲興趣 現在的電腦 4Ghz 已到頂.  要破頂 就要靠突破技術. 現在的我們很難想像 量子電腦有幾快 或 比傳統電腦不發熱. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-12-1 10:03 AM 發表

量子電腦要在絕對零度的冷藏櫃內進行,這種運算速度,可以預測未來一個月的天氣,當然最賺錢是預測股市
絕對零度 🤯咁應該會以雲服務形式服務大家😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 畢加c索 於 2019-12-1 06:01 PM 發表

牛仔突然急增至7比3 星期五急跌反而牛仔急增 d牛未必是老散的 如大户早聞到風中國數據好而反手入大户牛 反彈就不止二百點了
隔離都有 ching 開 post 
話有機會係大戶牛😵😵😵
真係好難捉摸

引用:
原帖由 核心理性的蛇 於 2019-12-2 09:49 AM 發表

我諗我12點前都行唔開貪心加左注.要睇得好實
Ching 無謂攪到自己咁大壓力,睇定D先la
Peace ~

引用:
原帖由 核心理性的蛇 於 2019-12-2 09:59 AM 發表

突然覺得,現代人已經好幸福
唔洗迫股票行睇價
掉番轉來有,以前科技落後D,D人思想簡單D,以前港股聽前人講都好抄D
兩睇😊

嘩,戴芋洗吾洗咁現實,殺完重牛即回。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]