• 瀏覽: 357,273
  • 回覆: 117
  • 追帖: 256
引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-11-11 06:29 AM 發表

雙11,內需撐起全國經濟動力。阿爺由世界工廠,變成一個最龐大的市場
支持內需👍,如果大陸肯花更多資源創造品牌/名牌就事半功倍更加好😎😎😎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Wtf
洗5洗咁誇跌7xx 點

回覆 引用 TOP

鯨吞巨牛柱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎圖利 於 2019-11-11 02:20 PM 發表

為左殺牛可以好盡
上星期升一千點以為好勁
點知尼兩日由高位跌一千仲勁

回覆 引用 TOP

各位 Ching點諗?
想試小小小注牛/call

回覆 引用 TOP

又嚟到呢d位 上面一千點內基本冇熊(100:0)
落:就一定有證殺 
上:要成千點先至有證殺
但冇可能無止境咁跌

引用:
原帖由 tangoneone 於 2019-11-14 01:28 PM 發表

即係買定離手
我小注買上, 止蝕位朝早低位😂

引用:
原帖由 tangoneone 於 2019-11-14 05:14 PM 發表

我快牛, 果一野急插, 走都走唔切無左10幾廿格, 到有反應止蝕左佢就上番
Me too
蝕20 格走咗 NOW澄清假新聞後再入返 賺十 格臨收市走.
下次買call輪算 

今日只係14號
 學久先生計算殺證數目 
粗略計應該都有14000, 今個月絕對可以填氹上月個數 分分鐘執埋12月提早收爐 XD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennieho 於 2019-11-14 08:07 PM 發表

我值頭唔知呢個消息,只係留意十點大陸果個。成個上午都係自己計劃之內,如果佢夾得上650我就打曬啲淡倉。結果又要放下
我仲out 直情唔知有宵禁單新聞 只係見到NOW澄清 跟住就見個市開始回升

我入第一注call 了😎
買call 同買牛心理壓力細好多

引用:
原帖由 st9209 於 2019-11-15 04:17 PM 發表

呢個星期好多變數,師兄藝高人膽大,夠膽揸過市
藝先吾高,我都係睇你昨日編文覺得沒有力再下跌,加上下面真的無牛可殺先小注call
XD
無所謂嘅,跌的話適當時候再溝call

道指破頂 28000 點, 人哋連帽都印埋 XD, 一陣落街買提子, 酸溜溜過週末😒
https://finance.yahoo.com/video/ ... irst-215243596.html

附件

Screenshot_Finance_20191116-084905.png(1.06 MB)

2019-11-16 09:00 AM

引用:
原帖由 kennieho 於 2019-11-16 09:14 AM 發表

早晨,剛瞓醒睇到老美扯到28000。
嘩....升成222點個市要上咁港女應該爬到26500附近。e..但係點解同我夜晚瞓前380既位一樣既奇怪啦。我都去買提子先 ...
Haha morning ching!🍇🍇🍇

引用:
原帖由 根本岸久先生 於 2019-11-16 10:07 PM 發表

一場看不見盡頭的運動的終結,是因為另一個更大的危機在發生,今個weekend的關鍵詞係「2,3,7,8-四氯二苯並戴奧辛」

如果由今日到區選,有個平靜的一星期,港女會彈上幾多?

BTW, 老解show肌肉,總好過show gun

我可能又係平得太早
下星期罰自己食一個星期提子🍇
熊仔小心? ...
嗰timing冇可能咁巧合 係咪啲人真係驚咗二噁英 而唔敢出嚟😯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]