• 瀏覽: 19,529
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 不基失控的天才 於 2019-10-18 05:43 PM 發表

咁樣好似賭大細, 不如過澳門好過!!!
信我啦,我幾時有呃過你地

熱賣及精選
引用:
原帖由 steve3609 於 2019-10-18 05:53 PM 發表

老老實實過兩日姨媽到,會唔會改口先?
頂你咩

你姑媽害到你條底褲都冇得穿,準備上國金二期天臺見。

引用:
原帖由 keung1997 於 2019-10-18 06:08 PM 發表

你姑媽害到你條底褲都冇得穿,準備上國金二期天臺見。
next week hsi will drop below 26000 points...

係就好

贏總有萬千個理由,輸總有千萬個藉口
你姑媽線9你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方理性的羊 於 2019-10-18 05:39 PM 發表

想喺度搵水魚接你D貨。
又狼來了

回覆 引用 TOP

你姑媽叫你幫佢舔閪

回覆 引用 TOP

一早已傾掂晒,等傻仔入局啫

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英鎊人 於 2019-10-18 02:43 PM 發表

姑媽响英國條針話佢知,英國國會明天開會會否決脱歐協議,大英帝國會如期十月尾硬脫歐!

高盛姑媽叫我放心沽空恆指!

我份人比較細膽,訓身入隻7500算,等下星期升到八元放! ...
又係你條淡西賀天生

姑媽,
還是沽嗎?

xyz_666

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英鎊人 於 2019-10-18 02:43 PM 發表

姑媽响英國條針話佢知,英國國會明天開會會否決脱歐協議,大英帝國會如期十月尾硬脫歐!

高盛姑媽叫我放心沽空恆指!

我份人比較細膽,訓身入隻7500算,等下星期升到八元放! ...
呢個能讓
改咗account語氣一啲都冇變 害人不淺

揸咗熊仔等食胡

引用:
原帖由 61361818 於 2019-10-18 06:43 PM 發表

係就好

so cute

引用:
原帖由 出入中心的世界 於 2019-10-18 07:50 PM 發表

揸咗熊仔等食胡
lets win big money together...
next week already drop below 26000 points

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]