列印

提提大家千萬不要換美金

英國硬脫抅喎,要換都遲D啦⋯⋯老點

冇補充

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
傳美金唔齊腳、若果屬實,係好L大鑊

回覆 引用 TOP

有大陸五毛出呢啲帖, 肯定要換美金啦

引用:
原帖由 phmo 於 17-10-2019 06:21 PM 發表

買虛擬幣,走難唔使帶係身!
屌! 冇网絡就仆街啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2019-10-17 06:13 PM 發表
如果美國仍要扮大哥想到處攞人著數,被佢威脅的會開始同佢作對,美國佬跟住就會攪人,好似依家咁,相信好快就會被中俄圍攻,跟住美國就會好快破產,到時美金會變廢紙!要換就換英磅或人民幣啦! ...
傻先换人民幣,一定係9999足金條。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 16610joey 於 2019-10-17 06:37 PM 發表
以前無乜國家會夠膽反老尾!而家呢
中國,俄罗斯,北韓,土耳其,歐盟(牆頭草),非洲(親中),伊朗!
仲有d跟風嘅未表態!老尾要爆真係唔奇
成班丐幫,咁你換多啲人仔,盧布,仲有北韓,伊朗,非洲,土耳其幣啦!手快有手慢無!

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2019-10-17 06:13 PM 發表
如果美國仍要扮大哥想到處攞人著數,被佢威脅的會開始同佢作對,美國佬跟住就會攪人,好似依家咁,相信好快就會被中俄圍攻,跟住美國就會好快破產,到時美金會變廢紙!要換就換英磅或人民幣啦! ...
白能痴

回覆 引用 TOP

五毛識條L咩。

回覆 引用 TOP

而加連日本仔都疏美帝親中啦,美國被人睇穿了是紙老虎無撚用伊朗都唔敢打

引用:
原帖由 fun_pig 於 2019-10-17 06:42 PM 發表
連登係咁叫人唱美金!
當然啦!暴徒出糧出尾完!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江人 於 2019-10-17 06:53 PM 發表

人民幣好,快啲換人仔。
今年貶左10%

港元如果同美元脫勾,起碼升近人民幣。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

引用:
梗係比特幣啦

回覆 引用 TOP

引用:
禾今日本來想換人仔,唔小心按錯製換咗美金,唔知點算巧😫

回覆 引用 TOP

換朱古力bar可以嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]