• 瀏覽: 58,349
  • 回覆: 356
  • 追帖: 3
美金好

回覆 引用 TOP

換人仔,跌死無命賠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崔大佐 於 2019-10-17 06:51 PM 發表

虛擬幣,話消失就消失,到時真係虛擬弊
即時變「真實弊」   慳唔少手續費

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bingohk12345 於 2019-10-19 12:23 AM 發表

你真係認為美國會破產? 樓主你知吾知自己寫緊乜??
你又知唔知美國欠人幾多錢

買黃金?
知不知乜野叫拾年黃金變爛銅
美國依加無錢呀、咁都睇唔到?
佢猛咁減息想美金返去美國呀、假如佢靜靜雞印銀紙,又或者攞啲要報廢嘅銀紙頂住當先,等回左道氣遲吓先報廢,你估呢啲消息一爆煲佢仲唔含苞散呀。

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2019-10-17 06:13 PM 發表

如果美國仍要扮大哥想到處攞人著數,被佢威脅的會開始同佢作對,美國佬跟住就會攪人,好似依家咁,相信好快就會被中俄圍攻,跟住美國就會好快破產,到時美金會變廢紙!要換就換英磅或人民幣啦! ...
廢噏

回覆 引用 TOP

人民幣超發嚴重過美國窩

回覆 引用 TOP

支持人民幣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2019-10-19 07:11 AM 發表

買黃金?
知不知乜野叫拾年黃金變爛銅
美國依加無錢呀、咁都睇唔到?
佢猛咁減息想美金返去美國呀、假如佢靜靜雞印銀紙,又或者攞啲要報廢嘅銀紙頂住當先,等回左道氣遲吓先報廢,你估呢啲消息一爆煲佢仲唔含苞散呀。 ...
點會變爛銅?黃金追到通賑,銀紙可以亂印大眨值,開採黃金成本要1300美元一安士,黃金變現能力最高,從古至今都係,加上黃金有大量工業價值,你返去讀多2年書,要投資!先求知呀😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fun_pig 於 2019-10-17 06:42 PM 發表

連登係咁叫人唱美金!
擦金主鞋

回覆 引用 TOP

存人支付寶嘛

回覆 引用 TOP

咁多人走資, 吾怪得港幣定期仲有2.5%

回覆 引用 TOP

聽你講就真係廢啦

[四] 嚴禁污辱,粗口罵戰或發放誹謗言論
希望各會員能理性討論,不得人身攻擊,使用污辱,詆毀個別民族、地區人民,粗言穢語或帶有粗口的貼圖。
污辱是指言詞卑劣且令人難堪,利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方,及以貶義之字詞形容對方。(本論壇是可以用粗口的,但如果是針對個人或對罵為目的者,即犯版規)
嚴禁叫囂辱罵、惡意攻擊、使用不雅文字及其他可能引起爭議之用詞,亦不得惡意冒用人名、更改人名、不雅暱稱、揭人隱私、散播未經查證的謠言、發放/張貼可能觸犯誹謗之言論及消息,或觸犯香港法例之言論。
初犯扣50分,警告無效或辱罵版主禁言三天或永久禁言/禁訪。
以PM騷擾辱罵會員者屬極度惡劣行為,一經查證禁言三至七天或永久禁言/禁訪。

回覆 引用 TOP

換人民幣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]