• 瀏覽: 58,725
  • 回覆: 667
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 mmljf 於 2019-10-13 05:42 PM 發表

https://www.hk01.com/%E8%B2%A1%E7%B6%93%E5%BF%AB%E8%A8%8A/385470/%E6%BE%B3%E9%96%80%E6%93%AC%E8%A8%AD%E4%BA%BA%E5%B9%A3%E7%B4%8D%E6%96%AF%E9%81%94%E5%85%8B%E5%B8%82%E5%A0%B4-%E9%87%91%E7%AE%A1%E5%B1%8 ...
好合理,由得班主人翁食屎便是了。

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-10-13 06:07 PM 發表

係得既     上海深圳一早做     多九魚     
話明係"離岸"中心,點會關上海深圳事

香肛人以後可以成為國際賣淫中心,男嘅賣菊花或做鴨,女嘅自由西任插

班廢青話大陸冇左香港唔掂喎 
搞啦,香港最後變番做漁港 

唔聽話仲要扮曬野,結果就係乜機會都無!

亞爺要夾死香港,香港人抵L死,包括我自己土生土長都覺得香港人係抵死,自私自利,自視過高,小小事就嘈喧巴閉,喐啲就話投訴。

香港人可以繼續追求民主自由

冇咗人民幣支撐,香港經濟分分鍾斷崖式下滑

摩托羅拉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入小小主題 於 2019-10-13 06:09 PM 發表

吊,香港過河濕腳都冇啦
今時今日吾洗再靠香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入小小主題 於 2019-10-13 06:17 PM 發表

200一Q本地魚蛋妹就快大量供應
風水輪流轉,以後大陸人落嚟香肛叫鷄叫鴨。香肛人有所謂嘅民主就做鷄做鴨都冇問題!香肛人!加潤滑油! 香肛人!反唇! 五味任做!缺一不可!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]