• 瀏覽: 60,238
  • 回覆: 667
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 mmljf 於 2019-10-13 05:42 PM 發表

https://www.hk01.com/%E8%B2%A1%E7%B6%93%E5%BF%AB%E8%A8%8A/385470/%E6%BE%B3%E9%96%80%E6%93%AC%E8%A8%AD%E4%BA%BA%E5%B9%A3%E7%B4%8D%E6%96%AF%E9%81%94%E5%85%8B%E5%B8%82%E5%A0%B4-%E9%87%91%E7%AE%A1%E5%B1%8 ...
澳門開證券交易所取代香港,正🤓

澳門開賭最叻

波,馬,賭場,證券,澳門可以開齊晒

成亞洲第一賭業

熱賣及精選
引用:
原帖由 LauLQ 於 2019-10-16 01:13 AM 發表

澳門咁細,咪玩啦你!!
而且,澳門一早比「左仔」佔領左啦
一國兩制係澳門非常成功,回歸前既自由同生活方式同制度都無變,要歸功於澳門無漢奸同反中既傻仔,澳門市民大眾又醒目,唔會俾人老點,做人地支槍黎反中,咁蠢係屋企打爛哂自巳既野,連飯碗都打爛埋。

引用:
原帖由 amypat 於 2019-10-16 01:22 AM 發表

一國兩制係澳門非常成功,回歸前既自由同生活方式同制度都無變,要歸功於澳門無漢奸同反中既傻仔,澳門市民大眾又醒目,唔會俾人老點,做人地支槍黎反中,咁蠢係屋企打爛哂自巳既野,連飯碗都打爛埋。 ...
落實一國兩制,落實普選,海水不犯井水連咁機本既野都做唔到叫成功?
澳門成功?一個好好地既平靜既小市區,搞到娼賭誠行,靠每年萬萬聲既科水,全民荷官去支持,好?咪自欺欺人啦

引用:
原帖由 LauLQ 於 2019-10-16 12:56 AM 發表

咁你係唔係想用殺蟲水救港?方法就係到,一係射撚死d抗爭者直接承認一國兩制完全失敗,成為國際笑話,死霸爛霸,比粒明珠你廿年就玩死佢,中國好野! ...
而家使家射死你暴徒呀,逐個捉!而家都捉到幾仟個,有案底就一世玩撚完!!你主人唔會睇住你班狗架!工具嚟咋!昂九仔!而家阿爺由九你地玩!睇你玩得幾耐!

引用:
原帖由 duihight 於 2019-10-16 08:42 AM 發表

而家使家射死你暴徒呀,逐個捉!而家都捉到幾仟個,有案底就一世玩撚完!!你主人唔會睇住你班狗架!工具嚟咋!昂九仔!而家阿爺由九你地玩!睇你玩得幾耐! ...
講唔掂又五毛上身?我又上下身先
「吠咁多,共匪比左好多狗糧你食呀?吠大聲d啦,習爺個女會係老美買定d真狗量你品嘗,唔好食埋國產貨,遲早變生滋狗,雖然本來已經係」
除左你有五毛收之外,有意思嗎?幫到香港咩?

澳門開個人民幣中心又關香港咩事呢?如果咁易取得代,上海個股票市場一早就取代啦,點解上海重係取代唔到呀?咪能比人笑啦重講澳門,輪幾耐都未到佢啦

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2019-10-16 12:39 AM 發表

井底蛙...
怪不得, 香港玩完, 下一代咁白痴...報應...
不出十年, 澳門肯定可以取代香港金融中心地位..呵呵呵...
你應該可以見證尼個時刻...
雖然成日做壞事, 十年命仔應該有... ...
好! 十年後見真章! 希望你都有命見到!

引用:
原帖由 隨機漫步 於 2019-10-15 11:44 PM 發表

香港金融堀起
都係 67暴動後才開始
離現在也是六十年左右
因為香港有先天優勢, 英國人本身就係金融高手, 上海1920年代都曾經係亞洲金融中心, 中共掌權即死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]