• 瀏覽: 58,289
  • 回覆: 667
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 arhon009 於 2019-10-13 06:13 PM 發表

班廢青話大陸冇左香港唔掂喎 
搞啦,香港最後變番做漁港 
系呀,繼續搞,等14億人餓死

熱賣及精選
引用:
原帖由 arhon009 於 2019-10-13 06:13 PM 發表

冇办法啦~~读书读懵着,总发紧梦,叫唔醒噶啦

引用:

師兄,不是漁港,係愚港先真

就憑澳門現有金融架構? 慳D啦. 咪J上腦

如果真係可以完全取代唔洗而家寄望全民靠賭嘅土豪地方,進一步一體化只會收縮本身已經有各地多功能而不同發展方向只能🙄

敢怒敢言,只求公道,反對扭曲

how people call themselves brainy while thinking and reading without brain?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Billy205367 於 2019-10-13 06:24 PM 發表

就憑澳門現有金融架構? 慳D啦. 咪J上腦
澳門乜都得!你咁睇小澳門。

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-10-13 06:07 PM 發表

係得既     上海深圳一早做     多九魚     
高人上海深圳點離岸,咩叫離岸?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mmljf 於 2019-10-13 05:49 PM 發表

現在大陸好多舉報機制 貪污唔係以前咁容易架喇

人地一路變 我地自己思維、認知都要跟住變
貪只係唔可以正面做,你諗多左,你是但去一個官屋企,都有幾千萬/金條存在

引用:
原帖由 chusteve 於 2019-10-13 06:05 PM 發表

香港起返賭場埋得。  甘就系攬炒喇。
搶籌碼,燒賭檯。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
岸九的人才去澳門存入大款,轉走也不容易,大陸痴西說夢話揾撚人信

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]