[其他] 貿易戰已完,社會運動已尾聲

本主題由 WYJIMMY 於 2019-10-14 09:47 AM 關閉
少咗好多人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
好嘢 如果係 要賀賀佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 畜牲供應商搵笨 於 2019-10-13 08:37 PM 發表

醫生就用手術手啦,估3警察死左啦,請用腦。
用咩刀同佢係咩人無關,請用腦

"犯民為首和理非人渣,包庇黑衣暴徒殺人放火"

咪撚燈啦。

回覆 引用 TOP

大家記住係買都唔知好同中X 買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-10-13 08:50 PM 發表

呢條仆街係醫生,唔係掛
係將軍澳醫院醫生,將軍澳醫院好多黃屍,好多醫頀都被曱甴傳染。

一槍一曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-10-13 09:27 PM 發表

係將軍澳醫院醫生,將軍澳醫院好多黃屍,好多醫頀都被曱甴傳染。
將軍澳商場破壞被拉果個先係医生下話?
觀塘拉果個係医生咩?

引用:
原帖由 大雞華 於 2019-10-13 09:54 發表

現在係最後機會上樓! 大家衝呀!
明年今日事件都未必平息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-10-13 09:50 PM 發表

將軍澳商場破壞被拉果個先係医生下話?
觀塘拉果個係医生咩?
醫生點會做破壞商場呢D下級嘢,為革命醫生先會出手殺警㗎。

回覆 引用 TOP

咁、可能我聽/記錯咗新聞報導啦

回覆 引用 TOP

你留左一點

香港關係法係中國以外

如果遲下美國對中國好過對香港咁未又係on9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大雞華 於 2019-10-13 09:54 AM 發表

現在係最後機會上樓! 大家衝呀!
AA

回覆 引用 TOP

有排都未完!

回覆 引用 TOP

尾聲?我諗中段都未到呀,你真係發緊夢啦咁快尾聲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。