列印

[地產新聞轉載] 蘋果直擊】海之戀兩度爆屎渠 業主灰爆移民求售 「點解六合彩唔見我中」

引用:
原帖由 kit19902001 於 2019-10-13 11:02 AM 發表
幻覺黎嫁姐
誠哥係終極黃黃唔會亂咁黎嘅
誠哥當年將軍澳話心曠神怡,今天一樣都係心曠神怡

熱賣及精選
引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2019-10-13 11:35 AM 發表

誠哥當年將軍澳話心曠神怡,今天一樣都係心曠神怡

蘋果9, 你就唔啱啦, 成哥咁幫你地,你恩將仇報,報佢啲衰嘢出嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2019-10-13 11:37 AM 發表

堆填區入屋

回覆 引用 TOP

黄金屋?!

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................

回覆 引用 TOP

😆😆😆😆😆

回覆 引用 TOP

爆完可以再爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-10-13 08:19 發表
個業主傻仔到呢!本來好多人已經唔記得左,靜鷄🐔賣左佢就算啦,依家上埋毒果,真係一世都賣唔出囉

成個屋苑2400個單位,得佢一個出事,第日D人會記住,唔會買7座三十幾樓兩房

不過,如果業主肯平平地7球買俾我,我會考慮,當買件兇宅,收下租都OK既
...
exactly
仲要比人知爆左第二次同埋佢要移民賣樓
肯買都唔會出好價啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-10-13 07:44 AM 發表
為什麼會爆?個別例子
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191013/60143077

長實(1113)荃灣海之戀於今年初起收樓,今年5月時,屋苑驚現「爆屎渠」事件,價值逾900萬的新樓一夜間變「糞屋」。業主阿成噩夢連場,單位兩周後竟再出事,心灰意冷的他打算離開傷心地到澳洲過新生活,把心一橫賣樓。現時單位叫 ...
買長柒樓,你預咗質數一般啦,以前盈翠半島亦試過底層單位爆過屎渠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beelzebub 於 2019-10-13 09:40 發表
長實個朵你估流㗎
仲有第三單黎緊

回覆 引用 TOP

[quote]原帖由 EdwardEd 於 2019-10-13 07:44 AM 發表
為什麼會爆?個別例子

https://hk.finance.appledaily.co ... e/20191013/60143077

長實(1113)荃灣海之戀於今年初起收樓,今年5月時,屋苑驚現「爆屎渠」事件,價值逾900萬的新樓一夜間變「糞屋」。業主阿成噩夢連場,單位兩周後竟再出事,心灰意冷的他打算離開傷心地到澳洲過新生活,把心一橫賣樓。現時單位叫 ... [

好奇怪咁高爆,屎從何來。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-10-13 07:44 AM 發表
為什麼會爆?個別例子
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191013/60143077

長實(1113)荃灣海之戀於今年初起收樓,今年5月時,屋苑驚現「爆屎渠」事件,價值逾900萬的新樓一夜間變「糞屋」。業主阿成噩夢連場,單位兩周後竟再出事,心灰意冷的他打算離開傷心地到澳洲過新生活,把心一橫賣樓。現時單位叫 ...
層樓連爆過2次屎渠,啲味入哂地板入哂牆,之後有排執,宜家仲想平手離場?

時也命也

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2019-10-13 11:26 發表

爆開就爆
仲有幾單其他業主唔敢講出黎
好L慘

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]