• 瀏覽: 46,176
  • 回覆: 206
  • 追帖: 8
答你唔到
長江出錢用cctv照 d 喉。塞左果d先換
唔排除有d係一年後甩 因為成批紅垌喉都唔得
佢唔係橫身塞先好野
企身都塞到 你諗下幾嚴重。

D sunken 喉又無科水既 好多分分鍾倒流
點解? 因為sunken 深度做唔到標準
1:40   基本上係平既

定安換左好多人 呢個地盤呢幾年走撚咁濟
又試過出面無水入 搞到地牢d泵空轉
浴缸底全部都係屎。成鳩日d師傅呵屎
回填石矢果陣咪照落。有單位係長期臭既
條死人氣喉應該某個位爛左。屎氣衝哂入黎 咪長期臭。哈。

熱賣及精選
引用:
原帖由 台灣野生的主席 於 2019-10-16 08:45 AM 發表

答你唔到
長江出錢用cctv照 d 喉。塞左果d先換
唔排除有d係一年後甩 因為成批紅垌喉都唔得
佢唔係橫身塞先好野
企身都塞到 你諗下幾嚴重。

D sunken 喉又無科水既 好多分分鍾倒流
點解? 因為sunken 深度做唔到標準
1:40   基本上係平既

定安換左好多人 呢個地盤呢幾年走撚咁濟
又試過出面無水入 搞到地牢d泵空轉
浴缸底全部都係屎。成鳩日d師傅呵屎
回填石矢果陣咪照 ...
我唔識工程所以唔太知技術層面的問題,但照你所講這批屎喉再過一、兩年咪好大機會會狂爆,對嗎?

另外,換喉是否超大工程?

引用:
原帖由 phmo 於 2019-10-16 08:54 AM 發表

我唔識工程所以唔太知技術層面的問題,但照你所講這批屎喉再過一、兩年咪好大機會會狂爆,對嗎?

另外,換喉是否超大工程?
好難搞。因為有人住緊   飾面做哂
氣味難聞。管業日日屌定安條友

過左DLP 咪唔洗換😉 到時奶野咪管業自己食
呢個時間 最重要就係文件
Flushing test inspection form 全部R返哂出黎睇。

"海屎戀"果然名不虛傳丫

對首富網開一面

d人無野做 開埋d咁嘅帖
⋯⋯⋯

引用:
原帖由 懷舊壽包 於 2019-10-14 09:52 AM 發表

爆兩次"屎水"仲想有人買? 買完即爆多一次咁點算?
放多幾年,仲邊有人會記得。 歌仔都有得唱啦( 今天新聞 出年會習慣 屎沖開了便淡)

黃瓜比錢就好啦,爆左屎渠食晒佢咪得羅

誠哥d樓.....怕怕

業主網開一面啦

引用:
原帖由 CupidHong 於 2019-10-27 07:40 AM 發表

放多幾年,仲邊有人會記得。 歌仔都有得唱啦( 今天新聞 出年會習慣 屎沖開了便淡)
如果不斷爆呢!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]