• 瀏覽: 41,379
  • 回覆: 273
  • 追帖: 2
一邊就副總理(全國都唔知排行第七定第八位)加封主席的話

一邊就偉大總統+智囊團

輩分差咁遠,竟然可以埋枱講數

邊個彎腰求和,好明顯

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 uvicvic 於 2019-10-13 02:19 AM 發表
又冇美國對中國關税取消, 只係延遲咋, 佢要再加你都得, 重要買更加多農產品,  乜事呀, 之前既氣燄去佐邊? 佢加你, 你又加番佢, 而家重分分鐘幫佢連任到, 佢連任到分分鐘重惡過現在 ...
星期一D淡狗,屍駭遍野。😁😁😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goyoyogo 於 2019-10-13 05:30 AM 發表
有心幫川普連任護航,豬對手留任不是更好嗎
呢個先係重點,中共擺明車馬係要撑老侵連任,咁嘅豬對手,佰年壹遇,不可浪費!
少有人知,郭文貴乃老侵高额赞助群中一員,此人受中共高度訓練及安排,
已深深泌入美國高層圈!

回覆 引用 TOP

就算再衰D,侵侵都要簽,美股升,係因為美國佬以為大陸肯放侵侵一馬,那麼老美便可以避過大衰退了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raywongwork 於 2019-10-13 07:08 AM 發表

一般正常人類都係。如果實力對方不比你差。
可以讓步就讓。
不能讓的不讓。
唔係什麼大道理。
美國只是三億人口小國
我國有十四億人
讓條毛 一點都不能少

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 uvicvic 於 2019-10-13 02:19 AM 發表
又冇美國對中國關税取消, 只係延遲咋, 佢要再加你都得, 重要買更加多農產品,  乜事呀, 之前既氣燄去佐邊? 佢加你, 你又加番佢, 而家重分分鐘幫佢連任到, 佢連任到分分鐘重惡過現在 ...
都係計數,都要平衡利害,不過呢次傾的結果,我真的不覺得是好好消息

是否有人已勾結美國,出賣中國,我們那可當大國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-10-13 07:33 發表

美國只是三億人口小國
我國有十四億人
讓條毛 一點都不能少
如果係咁。我建議將民主天使送到鄰近民主人口大國進行深度培訓回國發展民主大業。
假如民主大國男人向中國申訴沒有女人的話。

回覆 引用 TOP

養美為患 特朗普 勢步步進逼

回覆 引用 TOP

唔知達成咩deal?

回覆 引用 TOP

如果你加關稅我咩即時取消購買囉,傻仔     仲有中國本來都係要買農產品㗎啦,只係傻特話中美貿易唔公平而發起貿易戰,但講咗咁耐最後都係跪低等中國買多少少收場囉,不過你個傻仔都係睇唔明

回覆 引用 TOP

協議都未簽,中國又未正式買農品,但係侵侵已經暫停加關稅,過兩日隻傻侵諗下吾著數又會返口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chow2012 於 2019-10-13 04:03 AM 發表
樓主講出咗個重點 中國真係冇撚用 俾美國玩黎玩去
中國冇話幾時開始買500億美元農產品,好似上幾次咁,話買話買,過左一排乜都冇買,跟住隻侵侵又顛過

回覆 引用 TOP

中國要認輸,一早就學日本一樣簽廣場協議啦。
談判都係你讓一步、我讓一步。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]