• 瀏覽: 17,013
  • 回覆: 110
  • 追帖: 6
美國同意香港事情歸中國自行處理。不再插手先簽得成

熱賣及精選
引用:
原帖由 壯陽清涼的菠菜 於 2019-10-12 09:40 PM 發表

用買大豆換美國交出全港曱甴名單?
無錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-10-12 09:30 PM 發表

大家咁開心.......究竟簽左D咩文件......中國要買農產品.....美國停止加稅.....麥原來貿易戰就係為左賣農產品......早LD講啦......大把錢買.......使鬼搞咁多.......即刻簽嘢都仲得...... ...
盲既先覺係公平條款, 結果係, 中國稅照比, 仲多買左人地農產品, 咁美國係, 後面唔加你。。。。住, 咁既條款, 真係賣國。

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-10-12 10:44 PM 發表

盲既先覺係公平條款, 結果係, 中國稅照比, 仲多買左人地農產品, 咁美國係, 後面唔加你。。。。住, 咁既條款, 真係賣國。
抵死,呢份協議係咪你同傻侵簽咖,好似真嘅一樣

回覆 引用 TOP

川普:港抗爭將自行落幕

果然黑衣人被美國利用&出賣了,仲話為香港人抗爭?
https://www.msn.com/zh-hk/news/world/美陸正在「愛情盛宴」川普港抗爭將自行落幕/ar-AAIFQBO?ocid=spartanntp

我要做師奶中的股神,茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

中國面對美國真係跪到地裂

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-10-12 09:30 PM 發表

大家咁開心.......究竟簽左D咩文件......中國要買農產品.....美國停止加稅.....麥原來貿易戰就係為左賣農產品......早LD講啦......大把錢買.......使鬼搞咁多.......即刻簽嘢都仲得...... ...
邊有咁簡單呀

狗會在我腳下,大細掌於手中
哪個再敢多說話,夷平狗會是誰
哪個可以稱霸,誰人戰績高過孤家
高高在上 諸君看吧 朕之戰績美好如畫
登山踏霧 指天笑罵 捨我誰堪誇

回覆 引用 TOP

引用:

乜都冇簽 只口頭協議
黎緊香港時間星期三凌晨香港民主及人權法 18號歐洲補貼空巴問題老美會發難對歐貿易戰
所以週末開心過後下星期一高開後睇大户有冇人性繼續炒高。。。。

回覆 引用 TOP

中美雙方達成的貿易協議,內容是:雙方同意乜留返下次再傾

回覆 引用 TOP

咩都無簽。純粹夾淡淡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壯陽清涼的菠菜 於 2019-10-12 09:40 PM 發表

用買大豆換美國交出全港曱甴名單?
曱甴真係豆都不如

回覆 引用 TOP

引用:

燈星你兄弟領導 去左認錯 冇你同講咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-10-12 10:44 PM 發表

多謝你為中國發聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-10-12 10:40 PM 發表

美國同意香港事情歸中國自行處理。不再插手先簽得成
傾咗唔再放水被暴徒搞事,由得暴徒做Condom 🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]