• 瀏覽: 17,013
  • 回覆: 110
  • 追帖: 6
https://www.youtube.com/watch?v=1_J-614DRrg
咩都無簽,口頭上達成部分協議
幾個星期後先簽
條傻佬唔反口既話

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
其實老尾一直已為強國好似其它國家咁易對付,點知最後發覺玩大左,自己國家經濟數據重差過強國,最後唯有草草收隊唔玩!

引用:
原帖由 壯陽清涼的菠菜 於 2019-10-12 09:40 PM 發表

用買大豆換美國交出全港曱甴名單?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-10-12 09:30 PM 發表

大家咁開心.......究竟簽左D咩文件......中國要買農產品.....美國停止加稅.....麥原來貿易戰就係為左賣農產品......早LD講啦......大把錢買.......使鬼搞咁多.......即刻簽嘢都仲得...... ...
侵侵要連任!仲敢玩野咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-10-12 09:30 PM 發表

大家咁開心.......究竟簽左D咩文件......中國要買農產品.....美國停止加稅.....麥原來貿易戰就係為左賣農產品......早LD講啦......大把錢買.......使鬼搞咁多.......即刻簽嘢都仲得...... ...
即係返去無貿易嗰時。Trump 正仆街!

回覆 引用 TOP

侵侵只係想要有贏嘅感覺啫,大陸玩一套朝三暮四,侵侵就經已開心到呢。

回覆 引用 TOP

反正需要農產品,用💰可解決的,都不是問題,但老尾是要屈🀄️國科技業,只是現在儍侵競選形勢悪劣,就先求其次。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samesky520 於 2019-10-12 09:38 PM 發表

星老師 你有無睇我良心帖叫人257期指揸上贏咗一千點
叻叻

回覆 引用 TOP

大家小心投錯假建制

回覆 引用 TOP

再fake一獲,真係會大衰退,希望中美兩邊唔會咁on9啦.....

回覆 引用 TOP

中國買多D農產品都叫協議,傻普都幾搞笑!

回覆 引用 TOP

匯率,人仔會一路升值

回覆 引用 TOP

5G幾時開通

回覆 引用 TOP

引用:

大陸唔跪低開放金融改善版權承諾唔再迫技術轉移,買多多大豆小麥都冇用

屌!
大豆唔係不嬲都買開架啦

Nokia 2120

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]