• 瀏覽: 14,317
  • 回覆: 144
引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 05:04 PM 發表

睇吓都唔得咁惡架
曱甴入咗邪教,通過入會儀式(聲稱過契俾神)導至左眼周邊腦部受損
如果損害埋額葉,就會缺乏同理心或良知,做事話之人死

不過我知有aa係邪教徒,所以靠害aa都只係曱甴互食啫,你地慢慢

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 11:42 PM 發表

曱甴入咗邪教,通過入會儀式(聲稱過契俾神)導至左眼周邊腦部受損
如果損害埋額葉,就會缺乏同理心或良知,做事話之人死

不過我知有aa係邪教徒,所以靠害aa都只係曱甴互食啫,你地慢慢 ...
閣下智力甚高,買多幾間

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!

最後更新: 1012 19:50
市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加推,下周開售。
...
樓係賣俾人住
曱甴請住來來曱甴屋

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 11:44 PM 發表

閣下智力甚高,買多幾間
由你呢句可推斷,你知道你地用嘅邪術正被咁樣公開處刑嘅事
En唔enjoy?刺唔刺激?
隨時唔知幾時又多樣嘢被公開,犧牲咁多換嚟嘅鬼力變相廢掉

話時話,你地呢啲文宣,有無機會做「保母」帶路架
我知唔少勇武會被指派做「保母」
又耐唔耐手多多用毛教主傳授嘅手機apps發動攻擊,然後一被還擊就嚇到散水

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 11:53 PM 發表

由你呢句可推斷,你知道你地用嘅邪術正被咁樣公開處刑嘅事
En唔enjoy?刺唔刺激?
隨時唔知幾時又多樣嘢被公開,犧牲咁多換嚟嘅鬼力變相廢掉

話時話,你地呢啲文宣,有無機會做「保母」帶路架
我知唔少勇武會被指派做「保母」
又耐唔耐手多多用毛教主傳授嘅手機apps發動攻擊,然後一被還擊就嚇到散水
:smile_47 ...
你都幾得閒,水蛇春咁長邊個會睇

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 11:54 PM 發表

你都幾得閒,水蛇春咁長邊個會睇
係喎,曱甴左腦受損,文字處理上係有障礙喎

--『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 11:55 PM 發表

係喎,曱甴左腦受損,文字處理上係有障礙喎
其實你係度噏乜鳩?

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 11:57 PM 發表

其實你係度噏乜鳩?
左腦受損嘅去睇醫生啦

--『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

講得出呢句個條友
智商應該有限
簡稱弱智

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

回應完你班曱甴都無錢買架喇

回覆 引用 TOP

日日有黑金出糧,又有免費自由西食,要錢有錢,要女有女, 點解要買樓,你地話係咪?

五折

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!

最後更新: 1012 19:50
市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加推,下周開售。
...
只有屌柒你未回應,其他已回應

回覆 引用 TOP

駛咩你買  買來來曱甴屋咪得

回覆 引用 TOP

FromUri@zhihu://articles/55061932?open=1&utm_medium=column&utm_source=google&utm_content=content_list&fallback_url=https%3A%2F%2Fwww.zhihu.com%2Foia%2Farticles%2F55061932%3Fopen%3D1%26utm_medium%3Dcolumn%26utm_source%3Dgoogle%26utm_content%3Dcontent_list%26fallback_url%3Dhttps%253A%252F%252Foia.zhihu.com%252Farticles%252F55061932%253Futm_medium%253Dcolumn%2526utm_source%253Dgoogle%2526utm_content%253Dcontent_list

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]