• 瀏覽: 13,251
  • 回覆: 144
入咗票再講啦
同去宜家傢俬齋坐唔買無分別架
咁都攞嚟做新聞
睇嚟曱甴窮到無錢開飯嘅事實已通天,所以要文宣維穩,等班窮到餓肚嘅曱甴繼續以為組織有錢有勢有權之類

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-12 09:21 PM 發表

政府唔會回應,未來兩三代人亦唔會上車
妖,世世代代都上唔到車架喇
跨代貧窮,世代貧窮呀嘛

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 04:44 PM 發表

妖,世世代代都上唔到車架喇
跨代貧窮,世代貧窮呀嘛
唔買樓唔代表窮

買唔買係睇前景,睇信心,你認為HK有前景,有信心,就會買,反之亦然

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 04:50 PM 發表

唔買樓唔代表窮

買唔買係睇前景,睇信心,你認為HK有前景,有信心,就會買,反之亦然
唔買就直頭唔去啦
曱甴一生貧窮下賤、世世代代貧窮,大家心照啦

--『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 04:52 PM 發表

唔買就直頭唔去啦
曱甴一生貧窮下賤、世世代代貧窮,大家心照啦
小弟毅進學歷,月入14000

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 04:53 PM 發表

小弟毅進學歷,月入14000
你咩學歷,月入幾多,與討論題目有乜關係?

--『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 04:54 PM 發表

你咩學歷,月入幾多,與討論題目有乜關係?
只可以齋睇唔買

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-13 04:56 PM 發表

只可以齋睇唔買
明知買唔到仲入去睇,經紀同你有仇咩
咁浪費佢地機會成本

--『九陰真經總章』
冇人買樓 樓價插多30% 班炒家業主叫救命都冇用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-13 04:57 PM 發表

明知買唔到仲入去睇,經紀同你有仇咩
咁浪費佢地機會成本
睇吓都唔得咁惡架

有排都未上得車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!

最後更新: 1012 19:50
市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加推,下周開售。
...
港毒就港毒咩5大訴求 正垃圾

回覆 引用 TOP

也能煎包洗可以吗?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達幼小的榴槤 於 2019-10-13 05:34 PM 發表

唔好買lor
今天去支持長柒,地產BB比買方還多

一到站,地產BB蜂湧而來

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]