• 瀏覽: 13,251
  • 回覆: 144
祥7己老,你哋自己走入去咁勁

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Video 於 2019-10-12 10:49 PM 發表

業主靠你們支持
遇到租霸你估業主唔驚?
一陣間幫你全屋大裝修!

政府就係要壓抑樓價,
唔回應就可解決問題

回覆 引用 TOP

其實我到e家都唔明白d人講緊咩“未回應”,係咪d人中文差?“回應”同“答應”搞亂咗。政府早就回應咗,只係無答應咋。

有冇人可以話我知,幾時“回应”=“答应”的呢?

明明林鄭巳回应除徹回修例外其他都不可能答应的。点解啲人係唔係聾架?!!係都話人冇回应!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!

最後更新: 1012 19:50
市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加推,下周開售。
...
買得起樓,都吾會理5大數求

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!

市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加推,下周開售。
...
睇佢個死人樣、你哋覺得佢有$買咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4player 於 2019-10-13 09:15 AM 發表

遇到租霸你估業主唔驚?
一陣間幫你全屋大裝修!
你又係租霸名單內

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

冇錢就老實d講

五大訴求咁緊要唔好食飯啦垃圾

富甲半屋

回覆 引用 TOP

光復樓價

回覆 引用 TOP

價錢問題,如果夠平夠抵,幾唔鍾意個發展商,大家都會衝入票~~ 咩理念都擺埋邊先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Video 於 2019-10-13 08:59 AM 發表

你咪搵過間平租比你囉!
得你一個唔減…
幫陳人地係必要!

硬好已經鬼打鬼!

只要一講到錢…
父子都冇情講喇!

平價入… 唔怕持貨!
收緊租… 唔怕租跌!
一早買… 唔怕價跌!
供完晒… 唔怕加息!

你估個個都唔怕咩?
你唔減… 我減!
你唔放… 我放!

一個二個得把口…
崩盤好快就會出現!

回覆 引用 TOP

黃絲白痴腦袋就只有五大訴求,睇條能樣有能首期咩,借d耳走去叫口號

回覆 引用 TOP

引用:

...
支持向長實黃瓜誠爭取回應五大訴求,繼續齋睇唔買

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]