• 瀏覽: 13,495
  • 回覆: 144
原來On9真係相由心生的 唔怪得個個帶口罩

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 勒索 於 2019-10-12 11:51 PM 發表

未回應當然唔買啦,租住先都唔錯
揾個黃屍業主,叫句五大數球時伐曱命佢聽,
即時自動減租4成冇問題
直情要免租啦, 手足嘛
否則會被裝修, 和你非業主自取嘅

回覆 引用 TOP

李生D樓盤多數搵笨七

回覆 引用 TOP

Ssp, waste gas la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!
最後更新: 1012 19:50
市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加 ...
連一手都死,點過冬啊?

回覆 引用 TOP

現已是六大訴求啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-10-12 11:30 PM 發表

窮L有鬼$上車,五你老味,一世唔回應一世瞓街喇!
你已經講出重點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-12 09:21 PM 發表

政府唔會回應,未來兩三代人亦唔會上車
即係未來兩三代,
藍C上車,
黃C瞓街。

引用:
原帖由 黄老邪 於 2019-10-13 08:28 AM 發表

即係未來兩三代,
藍C上車,
黃C瞓街。
應該接近係咁

回覆 引用 TOP

曱甴真係有樣睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天巨大的牛牛 於 2019-10-13 06:15 AM 發表

業主?
減咗租未!

暴動…
失業大升,
仲點交租!
你咪搵過間平租比你囉!

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-10-12 09:20 PM 發表
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20191012/60146389 長實愛海頌】市民齋睇唔買:五大訴求都未回應呀!

最後更新: 1012 19:50
市場消息指,至晚上7時,愛海頌次日收票單日收逾350票,累收約660票,以首批180伙單位計,超額認購2.6倍。發展商早前表示,項目料本周末加推,下周開售。
...
廣告行業個位借到首期都冇錢供啦...

回覆 引用 TOP

原來解決房屋問題 千其唔好回應5大訴求😂😂
希望政府千萬不要回應  等尼位先生繼續睇樓   唔好同有需要人爭
香港好危險 政府好無能 暴徒都未解決 大家唔好買樓呀  但唔好埋怨點解買唔到樓  (其實唔買樓既 有錢都唔會買啦)
留返比會買樓既人去買

回覆 引用 TOP

死窮鬼唔買就死開啦

回覆 引用 TOP

回你老味,注定黃色物體世世窮!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]