• 瀏覽: 17,680
  • 回覆: 179
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-10-12 05:46 PM 發表

其實荃灣有冇中產嘅?
冇,荃灣只有福建打手同綜援阿婆

熱賣及精選
引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-10-12 01:14 PM 發表

今日星期六,荃灣嗰個商場都無人行,返逃犯條例令到荃灣一夜變咗死城,唔知宜家家私,激安,一田,Aeon,千色會唔會撤出荃灣呢
成哥d樓冇事喎會去哂佢d傷長開,加埋學馬會請黑人做食蕉

回覆 引用 TOP

荃灣河背街好熱閙,你有没去過?好多男人去行bor

從來沒有一個時代的人像現代人那樣認為物質享受是幸福的前提; 沒有任何一個時代的人像現代人那樣吧唯利是圖當做是天經地義的。沒有任何一個時代的人像現代人那樣過於注重物欲的滿足而過少關注靈魂。

回覆 引用 TOP

我懷疑樓主有精神病……

荃灣太多黑邪會甲甴,黑社會都買佢地怕。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-10-12 01:14 PM 發表

今日星期六,荃灣嗰個商場都無人行,返逃犯條例令到荃灣一夜變咗死城,唔知宜家家私,激安,一田,Aeon,千色會唔會撤出荃灣呢
你想知啲咩呢?

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-12 06:21 PM 發表

冇,荃灣只有福建打手同綜援阿婆
係。大鑊啦咁我住荃灣海之戀,咁我屬於係打手定還是阿婆啊?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-10-12 08:26 PM 發表

係。大鑊啦咁我住荃灣海之戀,咁我屬於係打手定還是阿婆啊?
你屬於海之阿婆打手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 seeseegirls 於 2019-10-12 08:13 PM 發表

你想知啲咩呢?
唔係問吓人意見啫,唔通你知道佢哋真係會走

回覆 引用 TOP

荃灣好多地產公司,睇嚟生意真係好難做

回覆 引用 TOP

引用:

荃灣都冇

回覆 引用 TOP

引用:

曱甴所到之處只有破壊、暴力
生人勿近
往後香港所有地方如和合石
偽香港人同曱甴如佢哋所願

回覆 引用 TOP

曱甴攬炒

回覆 引用 TOP

點解有人咁低能成日出post唱衰一個區嘅呢?仲要同黑衣人一樣咁鍾意講大話

引用:

舒服D攞,唔好咩?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]