• 瀏覽: 14,902
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
香港大獲

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 markchan720 於 2019-10-13 10:34 AM 發表

維尼咁肥點跪低,佢搵隻鶴代佢跪
你講依D五毛係唔知你講咩架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxy1024 於 2019-10-13 12:16 PM 發表

唯一执政党,你讲咩爱国不等于爱党之前先将前提搞清楚好唔好?
好了,這裡談金融,不談愛國不愛國問題的

回覆 引用 TOP

兩個大國都冇輸,輸既只係“講讀”及沽空香港既人士...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leechilam 於 2019-10-13 10:55 AM 發表

強硬就話強硬,讓步就話心裏有數。。即係中國條五星紅旗俾美國人扯落黎都可以話係戰術性行為………
比美國扯落棃當然無問題啦,但自己人唔小心整抄左都要朱九族

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-10-12 12:12 PM 發表

身為中國香港人感到羞恥...
井底之曱甴,無知!
你可以自殺。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-10-12 12:12 PM 發表

你去死啦仆街曱甴,下世投胎去美帝做洋奴才

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-10-12 17:05 發表

傾咗年幾2年,搞嚟搞去都係要中國買多D農產品,其他幾十樣嘢下一步再傾,就知邊個妥協!
只覺得美國佬好窮

回覆 引用 TOP

引用:

身為香港人都為中國人感到羞恥...😭😭😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃金38 於 2019-10-12 04:56 PM 發表

中國計算喎,邊啲可以放棄同埋企硬心中有數嘅
最緊要係要令到中國不再偷嘢已經係特朗普及全世界人民最大勝利

回覆 引用 TOP

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

On9無極限,中國第一日就講想中國買多d完全無問題架😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leechilam 於 2019-10-13 10:55 AM 發表

強硬就話強硬,讓步就話心裏有數。。即係中國條五星紅旗俾美國人扯落黎都可以話係戰術性行為………
好无知啊。。唔该先睇下最早嘅美方条件清单,而且最开始中方本来就只系想破财挡灾,系美方条件已经涉及核心利益唔系表面钱咁简单啦,呢次表面最多系算用钱换时间,底层其实就系傻侵让步要连任条件,中方也怕傻侵连任唔到,到时上来一个更强硬嘅。

引用:

我覺得你感到歡喜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxy1024 於 2019-10-13 12:51 PM 發表

好无知啊。。唔该先睇下最早嘅美方条件清单,而且最开始中方本来就只系想破财挡灾,系美方条件已经涉及核心利益唔系表面钱咁简单啦,呢次表面最多系算用钱换时间,底层其实就系傻侵让步要连任条件,中方也怕傻侵连任唔到,到时上来一个更强硬嘅。 ...
個個都諸葛亮托世,都在泄露國家機密,俾打到跪下就話拖延,又話換左個更強硬總統仲死……前後矛盾,中國咁历害又怕咩美國強硬?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]