列印

[樓市分析及CCL] 睇黎呢場革命正式收檔,樓市CCL下星期準備爆上

我覺得越攪破壞, 力量只會越小!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-11 10:58 PM 發表
睇到連登巴打日日自推post都冇人出黎支持呢場垃圾運動,睇黎所謂廢淡革命正式踏入尾聲

講大家知,呢兩日多左好多成交,仲要係同今年3月高位相若,睇黎班淡淡又要吹自己租樓日日賺lu

...
into!過左亞爺呢關先算啦,政府打壓樓價系未來一大目標,落左柯打做嘢,只會再加辣!

回覆 引用 TOP

早買早享受 ! 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-11 10:58 PM 發表
睇到連登巴打日日自推post都冇人出黎支持呢場垃圾運動,睇黎所謂廢淡革命正式踏入尾聲

講大家知,呢兩日多左好多成交,仲要係同今年3月高位相若,睇黎班淡淡又要吹自己租樓日日賺lu

...
班白痴曱甴搞屎棍一事無成,犯民政棍得把死人口大嗌,全部智障無能,一無建树,惡得乜出樣。
佢哋主人不断出QE,樓市梗係硬净啦
快啲叫義士走去打狗主呀笨

回覆 引用 TOP

日日話爆上你買多幾間,咁好搵你都买咗会益人

回覆 引用 TOP

全靠狗主不断推QE

回覆 引用 TOP

好似樓市冇乜動静。

回覆 引用 TOP

插啦

回覆 引用 TOP

狗主嗌曱甴去破壞,楼市有狗主推QE支持。
曱甴又被狗主出賣了

回覆 引用 TOP

樓主你係咪買?我蔚藍放比你

回覆 引用 TOP

人越來越少,做得太過火,完全失晒人性,好似去左第三世界國家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-11 11:12 PM 發表
係好友,請主持我
支持樓主,班暴徒要清算的日子就快到了

回覆 引用 TOP

青山又走犯。
幾百萬人抗爭片地開花,制裁行動一波接一波,警察逃亡一個接一個。

核爆都唔賣,holding strong 夾死班窮黃淡

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]