• 瀏覽: 13,752
  • 回覆: 137
引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-14 07:08 PM 發表

唔緊要
始終有人租,有租租我就賺
你真係好樂觀,我啱啱去完遮打,好感動係仲有好多人支持!呢場運動仲未完

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-14 08:07 PM 發表

你真係好樂觀,我啱啱去完遮打,好感動係仲有好多人支持!呢場運動仲未完
>><<1!死曱甴!

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-10-14 10:43 PM 發表

>><<1!死曱甴!
其實你要多謝林鄭,將唔同階層人士connected,以我認識,好多有資產人士都願意參與,接受攬炒。
你可以怪我地,但勿忘林鄭之後會一直點火頭。

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-14 10:51 PM 發表

其實你要多謝林鄭,將唔同階層人士connected,以我認識,好多有資產人士都願意參與,接受攬炒。
你可以怪我地,但勿忘林鄭之後會一直點火頭。
收皮啦!又推卸責任?恐怖分子恐襲之後都會承認責任啦!你班曱甴又要做、又唔認個下可恥,幾十個打一個女人都做得出,我睇片都訓唔著,何況要做,你班曱甴一定有報應!

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-10-14 11:12 PM 發表

收皮啦!又推卸責任?恐怖分子恐襲之後都會承認責任啦!你班曱甴又要做、又唔認個下可恥,幾十個打一個女人都做得出,我睇片都訓唔著,何況要做,你班曱甴一定有報應! ...
好阿,我地一齊等個報應出現,我都願意去承擔攬炒後果。

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-15 12:12 AM 發表

好阿,我地一齊等個報應出現,我都願意去承擔攬炒後果。
攬炒事小,打人事大,幾十個圍毆一個女人呢啲你認為係正常人所為?覺得冇報應?你支持佢哋等於助長左佢哋!一樣要落地獄!

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-10-15 01:11 PM 發表

攬炒事小,打人事大,幾十個圍毆一個女人呢啲你認為係正常人所為?覺得冇報應?你支持佢哋等於助長左佢哋!一樣要落地獄!
唔緊要,我落唔落地獄,又唔會因為你一句說話就落
核爆都唔割,連收租租金都可以捐出去。

廢淡革命
香港曱甴,時代垃圾

默默的關懷與祝福別人,那是一種無形的布施

回覆 引用 TOP

你自己爆似D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-10-14 11:12 PM 發表

收皮啦!又推卸責任?恐怖分子恐襲之後都會承認責任啦!你班曱甴又要做、又唔認個下可恥,幾十個打一個女人都做得出,我睇片都訓唔著,何況要做,你班曱甴一定有報應! ...
講經濟嗎?
好多人選擇香港做生意, 因為香港係講法治的地方,
生意做得唔好, 貨品有問題, 咪最多賠錢蝕錢,,,,
唔洗比人打一身, 燒舖, 填命呀??!

就早幾個月, 生意上有咩問題, 就算煮左D臭既食物比客食, 個客發爛要打要殺,
我大不了咪報警, 然後一齊交比法庭處理,,,

今時今日做生意? 用心經營又如何~~ 點知班友邊日會痴條根, 睇你個招牌唔順眼, 一把火燒埋你..

引用:
原帖由 newhandgo 於 2019-10-15 02:18 PM 發表

講經濟嗎?
好多人選擇香港做生意, 因為香港係講法治的地方,
生意做得唔好, 貨品有問題, 咪最多賠錢蝕錢,,,,
唔洗比人打一身, 燒舖, 填命呀??!

就早幾個月, 生意上有咩問題, 就算煮左D臭既食物比客食, 個客發爛要打要殺,
我大不了咪報警, 然後一齊交比法庭處理,,,

今時今日做生意? 用心經營又如何~~ 點知班友邊日會痴條根, 睇你個招牌唔順眼, 一 ...
講緊啲曱甴殺人放火,仲要推卸責任,可恥之極!

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-15 01:50 PM 發表

唔緊要,我落唔落地獄,又唔會因為你一句說話就落
核爆都唔割,連收租租金都可以捐出去。
等睇曱甴打柒你屋企人

只係叫咗個暫停,場波仲未完架,整體經濟不樂觀,更何况ccl呢! 想止賺要快手喇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-10-15 02:28 PM 發表

等睇曱甴打柒你屋企人
其實我又唔介意你鬧,你咒罵,對我一啲影響到無。
呢個世界無絕對啱同錯,你角度可以係啱,你都可group到一班志同道合。
不過,你永遠都無辦法控制到別人的想法同行動,
亂就梗,除咗我呢個半窮人支持,仲有好多有錢人支持,呢個不爭事實。

唔好太激氣啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]