• 瀏覽: 13,302
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
升跌大資金流向,暫時睇錢嘅流走速度,係會跌

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
雖然我有樓,但支持攬炒,唔信樓市會有得升!麻煩繼續跌落去!

林鄭連去立會讀施政報告都唔敢,竟然有人認為個運動會完

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-12 05:11 PM 發表
雖然我有樓,但支持攬炒,唔信樓市會有得升!麻煩繼續跌落去!

林鄭連去立會讀施政報告都唔敢,竟然有人認為個運動會完
其實最支持濫炒係淋病

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-10-12 05:12 PM 發表

其實最支持濫炒係淋病
可能佢都想幫手推倒成個香港經濟
讀埋份施政之後,今個星期應該好精彩!

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-12 05:40 PM 發表

唔使理施政報告,無人會care,目前軍人上台,接近冇政府狀態,任何文官野都係執行唔到.

回覆 引用 TOP

快D完,就出花紅及加薪通知

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-12 05:40 PM 發表

你地班廢人淨係會諗推倒香港,而唔係建設香港,唔怪得你地住公屋

引用:
原帖由 後天強勁的魚蛋 於 2019-10-12 07:56 PM 發表
快D完,就出花紅及加薪通知
認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-12 08:07 PM 發表

你地班廢人淨係會諗推倒香港,而唔係建設香港,唔怪得你地住公屋
都話我有樓,屋企人又有樓囉,想點je?
一定要住公屋先支持得社運?

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-12 08:20 PM 發表

都話我有樓,屋企人又有樓囉,想點je?
一定要住公屋先支持得社運?
同你講都曬尻氣啦

你地班友日日出黎以五大素球搞搞陣,生意受到影響炒左好多基層家庭,影響佢地生活又點樣計呀

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-12 08:23 PM 發表

同你講都曬尻氣啦

你地班友日日出黎以五大素球搞搞陣,生意受到影響炒左好多基層家庭,影響佢地生活又點樣計呀
知道你被影響得好緊要
我都唔想你浪費氣力
不如咁,我鼓勵你都可以去爭取你訴求,一齊各有各做!因為你同我都阻止唔到今次社運
解放軍遲早都會出。

我都諗緊我手頭上現金可以放去邊,係時候計劃定後路

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-12 11:52 AM 發表

到時執法更硬,驚你條廢淡咩?
香港人完全支持警察加大武力程度

回覆 引用 TOP

未來係軍政府治港,西藏模式搬來HK。

估計未來唔會再有大型遊行,市民監控係全天候,好處係社會安寧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ykm0423 於 2019-10-12 08:49 PM 發表

知道你被影響得好緊要
我都唔想你浪費氣力
不如咁,我鼓勵你都可以去爭取你訴求,一齊各有各做!因為你同我都阻止唔到今次社運
解放軍遲早都會出。

我都諗緊我手頭上現金可以放去邊,係時候計劃定後路 ...
我係收租佬,唔洗做野,4間出租加埋20萬入息最小

但見到有班人俾你班仆街搞到連份工都冇,就覺得不知所謂姐

引用:
原帖由 玩淡俠 於 2019-10-12 10:28 PM 發表

我係收租佬,唔洗做野,4間出租加埋20萬入息最小

但見到有班人俾你班仆街搞到連份工都冇,就覺得不知所謂姐
唔止佢地會無工,我地樓價都一齊跌,一齊無租收。
坦白講我無你咁本事,20萬收入又真係好正!
不過,核爆都唔會割,一齊攬炒啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]