係班智障黃絲先信美國🇺🇸佬正義🤣🤣


引用 TOP

被引用(19)
認為美國會出兵幫曱甴
曱甴根本糸世紀害蟲🦟
除了利用破壊、根本亳無建設



引用 被引用(1) TOP

佢地真係近乎智障 唔睇歷史 唔睇國際政治

淨係睇復仇者聯盟....
咁白痴既生物係香港先會養到佢地肥肥白白



引用 TOP

暴徒卑美國佬買豬仔,聽日去圍美國大使館,個個要綠卡


引用 TOP

yes, they are super On9


引用 TOP

老美係想對付中國,不過唔會為任何人同中國開戰,連台灣都唔會。曱甴成日活係幻想入面


引用 被引用(1) TOP

侵侵話
我自己爬山
曱甴不用再努力



引用 TOP

咁啲曱甴會唔會去圍美國


引用 TOP

尾國不嬲利益行先㗎啦,佢個friend沙特夠係獨裁國家,冇民主啦,點解佢又唔關注下?原因咪又係利益,係班智障黃屍漢奸賣國曱甴一廂情願諗住尾國會出兵幫香港啫。


引用 TOP

黃絲正傻仔


引用 TOP

智障先會信美國佬會幫班纷腸的!完全沒有好處。


引用 TOP

講咗曱甴係冇腦


引用 TOP

等乞衣曱甴仲舉美國🇺🇸喎,柒到冇朋友!仲要俾美國佬笑,班友都明顯係腦生瘤


引用 TOP

無咩人智障得過你啦垃圾


引用 TOP

無錯


引用 TOP

伸延閱讀
 20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。