列印

TRUMP 預告:準備出賣港人 同大陸簽貿易協議

咁快the end??

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大陸今舖一定贏,侵侵急急要簽協議,佢要利好消息幫佢洗佢貪污嘅通烏門,否則比老尾傳媒追佢下面貪污案。香港傳媒冇提,其實美國政府攪烏克蘭都係為高官貪污,只有冇腦曱甴先比人洗腦民主自由

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ff88 於 2019-10-11 10:56 PM 發表

咁快跪低暴徒點算?
暴徙不會再獲得支援

中國話你再搞香港就唔簽, 會嚇到浸浸標尿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚橙色肚臍 於 2019-10-11 11:14 PM 發表

你老母死曱甴病發就入青山覆疹啦,仆街曱甴攪到香港人民不潦生呀
做咩啫,我客觀評價你個主人無能廢柴你有錢分㗎

引用:
原帖由 特朗狗 於 2019-10-11 11:15 PM 發表

班暴途仲想美國出兵,佢真係唔知自己講緊D咩
美國總統本身就係個商人,有利益,到返轉搵人去香港挾曱甴都仲得
美國不會為香港出兵,根本對自己本身没有好處。還有美國走來攪中國也佔不到任何甜頭,因為中國有核彈,。

壹傳媒黑記未表態

附件

FB_IMG_1567694594587.jpg(130.24 KB)

2019-10-11 11:18 PM

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

咁重有冇金主泵水比黑衣暴徒?

回覆 引用 TOP

Donald Trump 的名單

回覆 引用 TOP

出賣要有忠心過在先

香港只是一隻痛腳,用來要協阿爺。佢今日焚我地城,洗我地年青人的腦,就睇佢地幾時有911 翻版啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間理性的水管 於 2019-10-11 11:18 PM 發表

美國不會為香港出兵,根本對自己本身没有好處。還有美國走來攪中國也佔不到任何甜頭,因為中國有核彈,。
所以咪話班曱甴思想幼稚.
讀好D書好過諗住光復香港啦

睇下美國拋棄庫爾德人唧下埸!

回覆 引用 TOP

美國冇錢比,黑衣人唔再出動

曱甴要唔要去美國領事館放煙花

回覆 引用 TOP

trump出賣曱甴,會唔會比曱甴圍!
要佢還眼、屈佢強姦

回覆 引用 TOP

曱甴變左Dom Dom,用完即棄

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]