列印

TRUMP 預告:準備出賣港人 同大陸簽貿易協議

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2019-10-12 12:46 AM 發表
曱甴好多等跳灰機,熊比人做紅燒
成200幻曱甴, 點算

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢單野有撚排同曱甴計,慢慢拉,唔使急,一定拉到你地嘅

回覆 引用 TOP

滴廢柴講到香港好像唔係中國咁~~~·

引用:
原帖由 打酱油 於 2019-10-12 01:36 AM 發表
滴廢柴講到香港好像唔係中國咁~~~·
可能內地太多負面新聞在腥港報導出來,嚇怕了一班腥港後生仔女

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2019-10-12 01:26 AM 發表
仲有一個鐘. 留學就快同侵侵會面了..

所謂人權法案, 國會通過左, 侵侵都可以唔簽的. 擺埋一邊
留學準備簽賣身契俾尾國

回覆 引用 TOP

老特 day one 已經講明係美國優先。
貿易戰中,隨口講兩句,就要天真地以為他關心香港嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-10-12 01:48 AM 發表

可能內地太多負面新聞在腥港報導出來,嚇怕了一班腥港後生仔女
學會唯物辯證法,學會理性分析,就不怕給人洗腦了~雖然我們中國很多地方不足,但是我們也在進步。外國的月亮也不是圓的。為什麼我們內地辣麼愛國,為什麼我們辣麼擁護共產黨,是因為真的為人民辦事,真的在進步,希望香港年輕人多多了解內地,多來走走,讀萬卷書,不如行萬里路。

星期一爆升了

回覆 引用 TOP

大家小心唔好投錯假建制

原來美國總統獨裁,簽野吾經國會咨詢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 打酱油 於 2019-10-12 01:55 AM 發表

學會唯物辯證法,學會理性分析,就不怕給人洗腦了~雖然我們中國很多地方不足,但是我們也在進步。外國的月亮也不是圓的。為什麼我們內地辣麼愛國,為什麼我們辣麼擁護共產黨,是因為真的為人民辦事,真的在進步,希望香港年輕人多多了解內地,多來走走,讀萬卷書,不如行萬里路。 ...
係內地可以用口說:我不擁護共產黨嗎?如果說了,應該會被拘留或洗腦吧

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-10-11 10:38 PM 發表
美國總統特朗普最新再在其社交媒體Twitter帳戶留言,說:「與中國達成協議的一大優點是:基於各種原因,我們不必經過十分漫長而涉及政治的國會複雜批准程序。當協議經過充分談判後,我可以自己代表國家簽署協議。快速乾淨!」
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20191011/mobile/bkn-20191011222251961-1011_00842_001.h ...
信佢一成,雙目失明

人生從痛苦開始,可幸經歷從不平凡,但願生命中能有一點歡笑,餘下生命能與意中人一齊渡過。
引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-10-11 10:38 PM 發表
美國總統特朗普最新再在其社交媒體Twitter帳戶留言,說:「與中國達成協議的一大優點是:基於各種原因,我們不必經過十分漫長而涉及政治的國會複雜批准程序。當協議經過充分談判後,我可以自己代表國家簽署協議。快速乾淨!」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20191011/mobile/bkn-20191011222251961-1011_00842_001.h ...
咁佢死梗都得喇,得罪香港黑衣暴徒,白宮同空軍一號冇啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站懷舊的手機 於 2019-10-12 01:58 AM 發表

大家小心唔好投錯假建制
保佢LM

人生從痛苦開始,可幸經歷從不平凡,但願生命中能有一點歡笑,餘下生命能與意中人一齊渡過。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]