• 瀏覽: 27,783
  • 回覆: 13
  • 追帖: 3
這個平

熱賣及精選
這區很多原因。超多大陸人。嚴重上水化地區。連樓盤住的都許多大陸人。基本上這成交樓盤附近全是大陸人區。行下街就是大陸人。基本上跟在大陸住少區的情況是一樣

引用:
原帖由 神探亞陳 於 2019-10-11 11:32 PM 發表
大市向好wo~星期一起碼升過千點吖~有亞爺照都驚
升唔到一千點你係咪食左個香港討論區去先

今日算平。明日很貴。在這區大把人想賣樓搬去其他地方。

引用:
原帖由 今天外圍的手機 於 2019-10-12 09:29 AM 發表

鍵盤戰士,你去過東涌未呀?宜家大陸自由行冇哂啦! 東薈城都唔多見大陸人
係咩。我昨晚先去過還有許多大陸人。

引用:
原帖由 今天外圍的手機 於 2019-10-12 09:35 AM 發表

最好係啦!我日日返工都經東涌,自從機場打大陸記者單野後眼見少左超多大陸人,平時係 東薈城間m記個餐要排幾個字,宜家都唔洗點排,不過算啦!反正對我冇影響都係黎緊班曱甴搵唔到工啫 ...
開左間一瘋堂。東涌其實無咩野食。特別是晚上只有7仔。除了逸東這邊有車仔麵。腸粉開到2點。逸東這間腸粉係幾好吃。

引用:
原帖由 Venus8989 於 2019-10-12 10:11 AM 發表
多半係aa兇業主賣,業主又騰雞
可能是個aa穿哂黑衣上去。哈

引用:
原帖由 superhkguy 於 2019-10-12 10:13 AM 發表
向山又車嘈,向海又全公屋遮住。第日東嶼開埋。夜晚食飯要同啲公屋人爭位食。cc變咗高級屋邨。
什麼叫東嶼。你看來是很高級的人。你咁高級的人點解要去做地產既

打爛地鐵這日。果頭d住戶行到。睇好像唔太遠。從市中心行去勁遠

這區晚上許多大陸人在街訓。過夜。

引用:
原帖由 23022302 於 2019-10-12 12:40 PM 發表
大家誤會左 成日Gogogo係買左個班, 但AA想樓價冧 成交先多
正常。

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-10-12 01:50 PM 發表
赔訂仲有得賺
點賺你去買嗎

引用:
原帖由 nhfnhe 於 2019-10-12 02:24 PM 發表

可以搭巴士,E32A出去好方便,行去地鐵太耐吧
果日刲哂路了。見佢地行到。我在附近睇野。哈

引用:
原帖由 epos3375 於 2019-10-12 02:25 PM 發表
笑人傻。問自己。買得起?
沒笑人。只大家討論一下。我肯定說買得起。但絕對沒興趣。你當我吹水我真唔喜歡買一層層這些樓。何況在香港。我當然在香港沒能力買花園洋房。但在其他地方可。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]