• 瀏覽: 187,273
  • 回覆: 3,874
  • 追帖: 79
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-9 11:02 AM 分類
引用:
原帖由 freecash 於 2021-2-24 07:39 AM 發表

望ETH跌到$1300畀我加貨
我ETH已足夠
呢幾日每日加少少BTC

引用:
原帖由 wongduncan 於 2021-2-24 08:14 AM 發表

我ETH已足夠
呢幾日每日加少少BTC
ETH平均價$1000上下

ETH入場費平好多,行二三十蚊走一轉,仲舒服過玩BTC

...邊個係人, 邊個係鬼, 我睇得出.....我話係就係, 唔駛証據....
引用:
原帖由 cyberportken 於 2021-2-24 08:34 AM 發表

There is no such thing as "入埸費平", you don't have to buy a whole bitcoin.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyberportken 於 2021-2-24 08:34 AM 發表

升二三十蚊就放?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freecash 於 2021-2-24 08:26 AM 發表

ETH平均價$1000上下
我1161

回覆 引用 TOP

share

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 坐盤員 於 2021-2-23 07:52 PM 發表

仲未慣?
今次可見36000
點會咁快慣,今次第2次咋喎,上次係1個月前。今次一嘢急插

引用:
原帖由 HarrisLpm 於 2021-2-23 08:09 PM 發表

師兄,唔啱聽都要講句,你咁講法又未免太離譜吧?

三個月兩次correction人都顛?exactly三個月前個價大約係18000,現價係46000,已經計埋個"correction",升左個double再加一萬喎?如果話自己買入價唔好或者乜野,呢D無問題丫,我自己都suffer緊

但單純講market correction好傷,我就真心唔認同,即使穿前頂(42000)都好合理喎.. ...
點會day one all in?  我都想18000成本🤓

Hello,各位師兄,
想問一下我開左Binance acc., 如果我將來買btc, 係咪都要dl 番trust wallet 將個幣放入去?or直接放番係binance都已經安全?

引用:
原帖由 小蝶lg 於 2021-2-24 03:39 PM 發表

Hello,各位師兄,
想問一下我開左Binance acc., 如果我將來買btc, 係咪都要dl 番trust wallet 將個幣放入去?or直接放番係binance都已經安全?
梗係放番落自己wallet,mark低條private key, remember: not your key , not your money!

引用:
原帖由 小蝶lg 於 2021-2-24 03:39 PM 發表

Hello,各位師兄,
放在exchange是最初歩做法
因為果度交易大量,吸引黑客

好一點用soft wallet 如手機app免費diwnload 我用Jaxx Liberty

更加安全放hard wallet, 我用Ledger Nano X
1000蚊度,好似usb手指咁,可以usb c 或bluetooth連接

引用:
原帖由 呢個奔放的樓盤 於 2021-2-24 03:01 PM 發表

點會day one all in?  我都想18000成本🤓
doesn't matter.

Either way, it is about rising 250%, then dropping 25% a few times on the way.

There is no justification for such response.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個奔放的樓盤 於 2021-2-24 03:00 PM 發表

點會咁快慣,今次第2次咋喎,上次係1個月前。今次一嘢急插
今次調整,跌20k冇走雞
58k-20k=38k

引用:
原帖由 freecash 於 2021-2-24 03:53 PM 發表

梗係放番落自己wallet,mark低條private key, remember: not your key , not your money!
Thanks!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]