[其他] 荃灣環宇海灣兩房860萬,創同類新高

引用:
原帖由 無限量寬 於 2019-9-24 01:02 PM 發表

暴動都破頂,跌條毛呀
因為曱甴根本未出 1/5嘅力, 當佢哋 出焦土政策嘅時候, 放火燒建築物、住宅的時候,師兄好快就會見到樓價跌-70%㗎喇,等吓啦。。快啦~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
五大訴求,缺一不可!

1.立即宣布明日大魚壽終正寢!
2.全面停建公屋,居屋!
3.撤回全部樓市辣招!
4.公屋終身世襲制改為10年輪替制!
5.立即停徵地租差餉!

引用:
原帖由 愛炫美樓奴 於 2019-9-24 01:09 PM 發表

已經炒死左明日大魚,邊個敢再提就一定要佢食磚!
係喎,唔夠土地起樓,可以跌幾多,曱甴諗住跌到落100萬就買返間!

曱甴以為有好多農地,會好夠住
佢地又唔睇下,D農地喺邊樹,仲遠過大西北!

總之,交通方便,近MTR,就真係死都晤好賣,未來三年,市區地更缺,MTR附近的樓更缺
引用:
原帖由 懵炳 於 2019-9-24 01:20 PM 發表

係喎,唔夠土地起樓,可以跌幾多,曱甴諗住跌到落100萬就買返間!

引用:
原帖由 懵炳 於 2019-9-24 01:20 PM 發表

李黃瓜都唔會賣100萬俾曱甴

如果警甴向林鄭開2 槍, 一定升

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   
引用:
原帖由 wuusolo 於 2019-9-24 02:37 PM 發表

咁警方向金主的太陽穴開3槍呢?升幾多?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wuusolo 於 2019-9-24 02:37 PM 發表

開槍殺死曱甴一定升上八萬蚊呎

回覆 引用 TOP

傻瓜,錢多做善事好D

引用:
原帖由 bestwin61 於 2019-9-24 02:53 PM 發表

傻瓜,錢多做善事好D
世上沒有好人啊!
做乜鬼好事

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-9-24 04:09 PM 發表

世上沒有好人啊!
做乜鬼好事
對的,李嘉誠也做不少的善嘢

回覆 引用 TOP

Gogogo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-24 02:17 PM 發表

曱甴以為有好多農地,會好夠住
佢地又唔睇下,D農地喺邊樹,仲遠過大西北!

總之,交通方便,近MTR,就真係死都晤好賣,未來三年,市區地更缺,MTR附近的樓更缺

...
就算真係開發農地,到時咪又話地點遠,交通唔方便,生活配套不足等乜乜柒㭍一大堆理由,其實根本問題只得一個,冇錢買!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2019-9-24 02:25 PM 發表

李黃瓜都唔會賣100萬俾曱甴
如果去長江中心請願抗議,可能會考慮答應,50年後。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。