• 瀏覽: 18,513
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
https://baike.baidu.com/item/腾讯征 ... amp;fromid=16605972

睇唔到間野對個集團既重要 性

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 gn03763545 於 2019-9-22 23:24 發表

中國阿里巴巴集團董事局主席馬雲剛宣布退休,騰訊主席馬化騰就傳出卸任騰訊徵信法定代表人。英媒隨後披露,阿里巴巴旗下芝麻信用和騰訊徵信拒絕與央行剛建立的「國家徵信系統」共享客戶貸款數據。

英國《金融時報》19日引述兩位知情人士透露,芝麻信用和騰訊徵信拒絕與政府支持的信貸評分機構百行徵信有限公司合作,不願提供自己手中的大量客戶貸款數據。
消息說,去年中共央行牽頭成立百行徵信,並讓阿里巴巴和騰訊等科技巨 ...
收啦,大陸法例寫明要幫

除非你2個冇被失蹤先講

回覆 引用 TOP

你都傻西左,幾多內地網貸公司想連國家徵信系統,阿里同騰訊就係多得阿爺拉埋佢入去,個滴冇入徵信既公司壞賬率高唔知幾多

回覆 引用 TOP

我只想知 咩叫 消息指?即是未經證實的假新聞

回覆 引用 TOP

又開始作石

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gn03763545 於 2019-9-22 11:24 PM 發表

中國阿里巴巴集團董事局主席馬雲剛宣布退休,騰訊主席馬化騰就傳出卸任騰訊徵信法定代表人。英媒隨後披露,阿里巴巴旗下芝麻信用和騰訊徵信拒絕與央行剛建立的「國家徵信系統」共享客戶貸款數據。

英國《金融時報》19日引述兩位知情人士透露,芝麻信用和騰訊徵信拒絕與政府支持的信貸評分機構百行徵信有限公司合作,不願提供自己手中的大量客戶貸款數據。
消息說,去年中共央行牽頭成立百行徵信,並讓阿里巴巴和騰訊等科技巨 ...

學 Facebook 賣個人資料俾劍橋

回覆 引用 TOP

英國時報。就知假新聞想唱衰中國

回覆 引用 TOP

兩隻都係姨媽巾 ! 用完即棄 🤭

再泄露國家機密命都冇。

引用:
原帖由 faihoi07 於 2019-9-23 12:41 AM 發表

假新聞睇少D啦
馬化騰卸任騰訊徵信法人 
馬化騰日前不再擔任騰訊徵信公司法定代表人,同時卸任執行董事
騰訊徵信系騰訊下面一間失敗既細公司黎 ...
見到有大陸字,大家要小心

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-9-23 01:03 AM 發表

吓點拒絶,國家要你交可以唔交咩
美國政府可以要求fb,google等比啦。可以唔比咩?

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-9-23 11:54 AM 發表

再泄露國家機密命都冇。
系咯,google,fb等都一L樣啦,黑衣畜。

所以 騰訊雲 阿里雲 華為雲

不嬲都監控緊你地資料。等你用QQ V7咁爽吖嗱 🤭

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-9-23 11:54 AM 發表

再泄露國家機密命都冇。
系咯,用了華為機,你主人就監視唔到其他國家機密,所以要禁華為。

回覆 引用 TOP

I don't believe

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-9-23 12:11 PM 發表

所以 騰訊雲 阿里雲 華為雲

不嬲都監控緊你地資料。等你用QQ V7咁爽吖嗱 🤭
黑衣畜,主人都監督黑衣啦, 記住9叫阿。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]