• 瀏覽: 21,062
  • 回覆: 179
  • 追帖: 1
買啦,勇士

熱賣及精選
有需求,但供應減,個價又點會跌。
已知黎緊幾年供應量會再減,咁洗麥驚喎!

引用:
原帖由 Sobriquent 於 2019-9-22 11:58 AM 發表

你可以去睇返最近三個月同屋苑同座向的銀行估價,再睇埋最近的成交價,你咪知道有冇跌囉

正所謂真的假不了,如果業主真的想套現,就要面對現實。現在發展商新盤開價,都已經要低開啦,唔通發展商係傻仔咩! ...
低開麼俾中XX一掃掃120張票囉,點跌吖

引用:
原帖由 pzozizuz 於 2019-9-22 10:54 AM 發表

頭先得行攞2019年1月嘅地產鋪印單同早幾日攞返來嘅印單,新X城1期364呎叫650萬,以家9月同樣單位叫緊670萬,試問何來嘅跌價、筍盤?

叫1000萬都得架,睇成交係常識

引用:
原帖由 palive 於 2019-9-22 12:36 PM 發表

暴徒、攬炒狗同曱甴話樓市要跌9成佢地先俾得起首期,咁佢地先肯收手
冇可能,一跌,中資機構買來做員工宿舍

咁都唔跌,一跌就跌舖甘嘅。

廢淡記得準時交稅,10年後發現自己銀包乾塘,而且俾人迫遷過幾次,仲愈搬愈細

引用:
原帖由 Sobriquent 於 2019-9-22 11:39 AM 發表

你咁講已經反應你應該吾係業主

你叫一億都得㗎,最重要係最近的成交幾多至得㗎,銀行估價又係幾多呢
已經痴線到以叫價黎分升左定跌左。哇,陰莖陰莖

有d好堅挺

跌LA.......

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-9-22 01:32 PM 發表

廢淡記得準時交稅,10年後發現自己銀包乾塘,而且俾人迫遷過幾次,仲愈搬愈細
你地班上等人咁笑人會唔會好過份吖?大把人上唔到會啦,唔係個個有個大陸吖X富爸爸嘅

引用:
原帖由 nikon3230 於 2019-9-22 12:46 PM 發表

我見已看到底, 如你相信我是中肯與有一手資料。
睇下

提示:支持鍵盤翻頁左 右