[其他] 昇悅居唔洗15000呎,元朗點算

昇悅居唔洗15000呎,元朗點算 E-mail 此主題給朋友

昇仔522 @7.8M

呎價14943

元朗仲值15-16K?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
冇露台、又舊、唔係上蓋、樓下F1賽道、一係墳景、面壁,15k比多佢啦

4小龍out曬啦,升唔起,跌又快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-9-21 10:25 AM 發表

冇露台、又舊、唔係上蓋、樓下F1賽道、一係墳景、面壁,15k比多佢啦
市區 地鐵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-9-21 10:25 AM 發表

白衣大龍鳳

一單野夠了

元朗5K比多佢啦

引用:
原帖由 大贏家炒樓 於 2019-9-21 11:46 AM 發表

白衣大龍鳳

一單野夠了

元朗5K比多佢啦
有時間去yoho mall 行下,旺過旺角,grand yoho前2日有間3房成交over 15m

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-9-21 12:01 PM 發表

有時間去yoho mall 行下,旺過旺角,grand yoho前2日有間3房成交over 15m
白衣走人

曱甴上場

問你死未

引用:
原帖由 大贏家炒樓 於 2019-9-21 12:41 PM 發表

白衣走人

曱甴上場

問你死未
既然買唔起,唯有咁樣安慰下自己啦

地鐵吾停元朗,想入去大手掃都冇機會

939, ES8

回覆 引用 TOP

樓主係唔係問錯咗?如果昇悅居唔洗15000蚊尺,乜唔係應該問「昇悅居跌到萬5蚊尺都唔洗,咁之前高位買入昇悅居的班人點算?」先啱咩?

回覆 引用 TOP

而家大把新樓唔洗萬五啦

回覆 引用 TOP

昇悅居,垃圾地段,成街走地雞,盜友,巴基,空氣差,發展飽和,升值有限。

第時一國兩制下,屯門元朗天水圍一定係重心發展區,長沙灣呢d只會淪為邊緣化地區

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-9-21 01:14 PM 發表

既然買唔起,唯有咁樣安慰下自己啦

大陸一線城市好過垃圾港多多聲

起碼出街吾駛驚比人打

引用:
原帖由 大贏家炒樓 於 2019-9-21 02:13 PM 發表

大陸一線城市好過垃圾港多多聲

起碼出街吾駛驚比人打
大陸上唔到FB, IG, Wtsapp, 睇唔到香港新聞,你上去住?遲下洪水橋有高鐵站,新鴻基元朗又大把地,發展潛力無窮

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-9-21 02:18 PM 發表

大陸上唔到FB, IG, Wtsapp, 睇唔到香港新聞,你上去住?遲下洪水橋有高鐵站,新鴻基元朗又大把地,發展潛力無窮
我就住深圳南山

生活寫意

香港行埋一邊啦

回覆 引用 TOP

16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。