• 瀏覽: 193,038
  • 回覆: 24
  • 追帖: 156
引用:
原帖由 benben999 於 2019-10-2 09:13 AM 發表

侵侵講既野, 九成都係反話, 佢話想美元弱, 又話想油價跌, 所有都係同佢想既相反, 而家話想經濟好, 都係相反
咁即係佢唔想中國強大...都係反話...

種瓜得瓜~種豆得豆~天道循環~報應不爽
熱賣及精選
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-2 09:19 AM 發表

開市跌好少⋯⋯
原本以為開25700天...

好似硬番D...

引用:
原帖由 abbs 於 2019-10-2 09:29 AM 發表

佢成日美國贏...即美國輸...
盛極而衰...
以進步空間看...中國較大...我估
今個星期阿爺冇市...香港又會點行呢...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bunbibun 於 2019-10-2 09:35 AM 發表

早晨!
點解嘅?
唔關任何人事..果個貼係我開嘅...

美國跌344..
恆指今朝都仍在25800樓上....硬

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2019-10-2 08:10 PM 發表

大王你貼錯版啊~呢度是財經版,不是新聞版
佢講緊大戶....

morning all...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-10-3 06:02 AM 發表

我覺得你講呢D, 都係因為你唔認清香港形勢, 唔係唔認清香港人既心理形勢, 而係唔認清香港發展既形勢

查實2003年香港已經玩完, 當年公司減薪裁員, 店舖執笠炒人, 經濟跌完再跌, 話香港人自己消費支持香港運作既都係痴人說夢
香港經濟十幾年來, 都係靠大陸放水吊命, 有人話大陸客來買野只益左好少部份人其他人冇受惠, 今次有機會俾你證實到係唔係了
學校冇殺校咁多教師仲有飯開, ...
早晨,

雖說有理走遍天下...
現在看來..也不是絕對...
你的道理,明的一向明,
不明, 不願意明的, 有誰可以要他們明...
好少見你咁咁詳細..個人絕對認同..
但係在這處..我都不想再說這事....

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-3 09:55 PM 發表

降幾百點⋯⋯聽日再睇睇
即係E+沽得....

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-10-3 10:00 PM 發表

即係E+沽得....
眨下眼追番200

回覆 引用 TOP

morning all...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]