• 瀏覽: 197,244
  • 回覆: 2,517
  • 追帖: 156
9哥 聽日點會行 

引用:
原帖由 chantony 於 2019-10-3 04:26 PM 發表

9哥 聽日點會行 
高開低收

9哥你仲係咪維持頭post睇法: 25777 ---> 28300? 

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-3 04:27 PM 發表

高開低收
話咁快又見返264死喇.🤣

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-10-3 04:10 PM 發表

我見我幾個澳洲朋友都鬧呢個女仔,大家都唔信全球暖化係人為活動造成,為左唔想交碳稅........

其實呢個女仔講得好岩,所以人類的未來我不會擔心,因活該!

科學家一早已指出問題,一早已提出解決方案,無人重視。好比明朝末年的袁崇煥和崇禎。 ...
放心,過多幾十萬年地球都會好似新的一樣。
只係冇人想放棄宜家的生活,睇下邊代人瀨野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空消失的甩頭 於 2019-10-3 04:07 PM 發表

傳 明天禁蒙面法 實師
咁到底有乜實質影響,同埋點樣執行?

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-10-3 04:23 PM 發表

唔願相信氣候暖化係人為活動造成既人既無知好比香港而家既盲藍或盲黃。

佢地覺得暖化係天然循環,無錯,但上一次二氧化碳含量高到400ppm,即現今水平,係360萬年前的上新世,當時地球比現在熱14度!

乜野原因令到二氧化碳係工業革命後的百幾年由二百幾升到破四百? 識買股票既都識睇圖啦!

10329986 ...
因為360萬年前既事好難令人相信🤔
不過世界改變的速度應該自己感受到,環保要每個人自己覺悟開始

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bunbibun 於 2019-10-3 04:39 PM 發表

咁到底有乜實質影響,同埋點樣執行?
傳明天公佈,遊行不可蒙面,現在有個記者會推緊蒙面法,但啲學生好曹,聽吾到講緊咩😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2019-10-3 04:32 PM 發表

9哥你仲係咪維持頭post睇法: 25777 ---> 28300? 
係⋯⋯但守唔到25777 就24樓見

引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-10-3 04:33 PM 發表

話咁快又見返264死喇.🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-10-3 06:02 AM 發表

我覺得你講呢D, 都係因為你唔認清香港形勢, 唔係唔認清香港人既心理形勢, 而係唔認清香港發展既形勢

查實2003年香港已經玩完, 當年公司減薪裁員, 店舖執笠炒人, 經濟跌完再跌, 話香港人自己消費支持香港運作既都係痴人說夢
香港經濟十幾年來, 都係靠大陸放水吊命, 有人話大陸客來買野只益左好少部份人其他人冇受惠, 今次有機會俾你證實到係唔係了
學校冇殺校咁多教師仲有飯開, ...
Ben哥,睇左你咁耐的發言,最正最堅都係今次,我會收藏下來,多謝分享 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-3 05:28 PM 發表

係⋯⋯但守唔到25777 就24樓見
9哥,好驚睇錯inbox你問下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-10-3 04:03 PM 發表

緊急法竟然係利好 咁宵禁升幾多
禁蒙面法好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-10-3 06:02 AM 發表

我覺得你講呢D, 都係因為你唔認清香港形勢, 唔係唔認清香港人既心理形勢, 而係唔認清香港發展既形勢

查實2003年香港已經玩完, 當年公司減薪裁員, 店舖執笠炒人, 經濟跌完再跌, 話香港人自己消費支持香港運作既都係痴人說夢
香港經濟十幾年來, 都係靠大陸放水吊命, 有人話大陸客來買野只益左好少部份人其他人冇受惠, 今次有機會俾你證實到係唔係了
好多香港人既心魔……【本地高尚港人】

回覆 引用 TOP

引用:

同埋班學生根本接受唔到國內發展得太快,仲係以前個套想法,大陸人不嬲係低自己一層....又唔抵得人地叻過佢地,而家啲人又唔勤力,又唔努力讀書,但又自視過高,又成日自怨自艾...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]