• 瀏覽: 192,175
  • 回覆: 54
  • 追帖: 156
支持

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 wingyee222 於 2019-9-20 11:45 PM 發表

Trump唔係話要搞伊朗咩⋯⋯又話48小時公布嘅?過咗48小時未啊?
又係齋吹

President Donald Trump on Friday said he has ordered sanctions on Iran 's central bank at " the highest level ."

上星期仲諗港女追落後

回覆 引用 TOP

識玩喎

A China delegation had canceled a visit to U.S. farms in Montana , the Montana Farm Bureau said around midday Friday . Nicole Rolf , the Bureau 's director of national affairs said the officials were headed back to China earlier than planned .

小心港女一级级落

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-21 11:40 AM 發表

我信何志光 9月頭夾黎智英
如果班友7月開淡倉依家仲贏緊錢……

回覆 引用 TOP

又係上午插……下午磨

回覆 引用 TOP

阿爺又煲燶粥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-9-23 12:37 PM 發表

唉 次次百威一上就出事
可能又切回

吾好作冇謂幻想

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2019-9-23 01:32 PM 發表

神油再發癲
又發死人財……多多冇好人

引用:
原帖由 hkbncheung 於 2019-9-23 02:29 PM 發表

係...
君子不立危牆之下...
就真...
呢句真

回覆 引用 TOP

港女呢期升市跟吾足……散水跑得快過人

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2019-9-23 02:20 PM 發表

呢個世界肯定壞人多過好人..
大王成日憤世嫉俗,唔好走去單挑黑衣人啊
班黑衣人過左國慶都達吾到成果……差吾多啦掛

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2019-9-23 03:44 PM 發表

淡友大戶目的有排都未到。大戶最終目標是沙士一樣的景象。你看街上平日仲好多人。
單憑黑衣人未甘易入肉既……萬一碰埋美股冧市就gg

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]