燈神俱樂部 (93) 最後震倉

政府擇好日今日開拖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 wingyee222 於 2019-10-4 10:37 PM 發表

係呀但我真係忍唔住呀嘛,我都已經去旅行避開佢,仲要不停喺WhatsApp group到講,真係有病
黃絲真係好似一種病毒咁

引用:
原帖由 半空消失的甩頭 於 2019-10-4 10:39 PM 發表

黃絲真係好似一種病毒咁
呢種病毒仲強過沙士,沙士是天災,使人團結,黑衣是人禍,使人性滅絕。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingyee222 於 2019-10-4 10:37 PM 發表

係呀但我真係忍唔住呀嘛,我都已經去旅行避開佢,仲要不停喺WhatsApp group到講,真係有病
依家我會日日叫眼訓避一避如果同住就可能要落樓買耐D野避一避....

升緩緩,跌衝衝,炒友期指各重倉,江中小魚互相殺,輪証不見回頭路。篤機搖頭等運到,唉聲傳遍居所間!左鄰右里問股神,股神大呼虧大了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingyee222 於 2019-10-4 10:16 PM 發表

屋企有個深黃嘅人好辛苦已經避左佢,仲要日日係whatsapp嘈喧巴閉
whatsapp group我長時間靜音,基本上每個group總係會有一兩個異類專up埋啲無謂野,無人應佢都仲繼續。🙈

引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-10-4 22:56 發表

whatsapp group我長時間靜音,基本上每個group總係會有一兩個異類專up埋啲無謂野,無人應佢都仲繼續。🙈
我D小學中學group已經全部靜音,但有時屋企人嘅group好難唔理佢,呢類人真係半個都嫌多

OooMg@
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-4 10:03 PM 發表

會開新post 講⋯⋯因爲香港局勢有變
好!支持!

回覆 引用 TOP

美股好淡開緊片....
究竟邊一方片贏~

升緩緩,跌衝衝,炒友期指各重倉,江中小魚互相殺,輪証不見回頭路。篤機搖頭等運到,唉聲傳遍居所間!左鄰右里問股神,股神大呼虧大了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingyee222 於 2019-10-4 11:01 PM 發表

我D小學中學group已經全部靜音,但有時屋企人嘅group好難唔理佢,呢類人真係半個都嫌多
呢個貼都有一兩個深黃啦,貼都懶得回佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-4 10:03 PM 發表

等你搬新屋

。。。

回覆 引用 TOP

引用:

香港係咪玩完啦

回覆 引用 TOP

。。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。