• 瀏覽: 192,935
  • 回覆: 54
  • 追帖: 156
頂甘多日,吾似扮野喎……

回覆 引用 TOP

全世界一齊癲

据英国《每日邮报》10月2日报道,普京当天在莫斯科举行的"能源周"能源论坛上批评16岁瑞典青年活动人士格蕾塔·通贝里,称她是被成年人利用的无知青年 o 她此前在联合国气候活动上愤怒发言,指责世界领导人对气候问题不作为。

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-10-3 04:03 PM 發表

緊急法竟然係利好 咁宵禁升幾多
有蒙面法就吾使宵禁啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samesky520 於 2019-10-3 04:06 PM 發表

咁解放軍入城升幾多
四幻不是夢

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-10-3 04:10 PM 發表

我見我幾個澳洲朋友都鬧呢個女仔,大家都唔信全球暖化係人為活動造成,為左唔想交碳稅........

其實呢個女仔講得好岩,所以人類的未來我不會擔心,因活該!

科學家一早已指出問題,一早已提出解決方案,無人重視。好比明朝末年的袁崇煥和崇禎。 ...
好多野都係政治偽命題!不同國家發展過程根本不同步,政客各自預設立場指控別人……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-10-3 06:02 AM 發表

我覺得你講呢D, 都係因為你唔認清香港形勢, 唔係唔認清香港人既心理形勢, 而係唔認清香港發展既形勢

查實2003年香港已經玩完, 當年公司減薪裁員, 店舖執笠炒人, 經濟跌完再跌, 話香港人自己消費支持香港運作既都係痴人說夢
香港經濟十幾年來, 都係靠大陸放水吊命, 有人話大陸客來買野只益左好少部份人其他人冇受惠, 今次有機會俾你證實到係唔係了
學校冇殺校咁多教師仲有飯開, ...
好多香港人既心魔……【本地高尚港人】

回覆 引用 TOP

瀉左3日lu wor😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garycole 於 2019-10-3 10:14 PM 發表

人地有NEWS 我地可能笑緊人低B
但人地可能笑緊我地廢.....
阿爺網民呢幾晚不知幾膠興😂

回覆 引用 TOP

打左2條肥牛

回覆 引用 TOP

政府擇好日今日開拖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]