• 瀏覽: 40,687
  • 回覆: 371
  • 追帖: 1
傾乜吖!
隊佢個股啦!

xyz_666

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 韓風默默的烈女 於 2019-9-20 12:01 PM 發表

缓和101咋
好明顯老美急過中國

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-9-20 11:30 AM 發表

習種準備簽喪權辱國條約
將全港黃屍嘅屎忽賣俾鬼佬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-9-20 11:30 AM 發表

全球經貿戰:特朗普顧問警告 對華關稅可升至100%
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190920/bkn-20190920091545704-0920_00842_001.html

今次習種 必定要跪低啦
中國停入農產品,佢條傻佬邊有得連任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 20-9-2019 11:30 AM 發表

今次習種 必定要跪低啦
死鬼佬數學太差,關稅冇上限的,加至1,000%、10,000%、100,000,000,000%都得

回覆 引用 TOP

引用:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190920/bkn-20190920091545704-0920_00842_001.html

今次習種 必定要跪低啦
近依幾個月中國領導人已經好清楚話畀美國佬聽唔想做佢生意加唔買大豆,樓主你咁都睇唔到?!🤗
小弟就睇到人到無求品自高,淨係見到肥浸口邊常講~唔介意達唔達成協議,但就經常主動打電話啫🤷‍♂️

回覆 引用 TOP

美國惡性通漲將到

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

若真可以就唔会靠吓啦。。
也许中国赢唔到美国,但开战也是杀敌一千,自损八百的事。

回覆 引用 TOP

得罪講句,香港既問題就係太多智障,吹水當真理。

回覆 引用 TOP

村普真是一位偉大的領袖, 想出了只要美國人沒飯吃, 中國人也會沒飯吃這樣了不起的辦法來打擊中國. 

回覆 引用 TOP

可以同實行係兩回事

回覆 引用 TOP

引用:

今次習種 必定要跪低啦
白痴仔,加到100%未停止同美國貿易囉,你有冇睇開經濟新聞,對美貿易只占中國7%,而家係特朗普急呀,傻仔

回覆 引用 TOP

儍侵笑西死人,加到十倍都係美虫比

回覆 引用 TOP

如果呢招咁得,之前的總統一早用啦!七下七下咁。

引用:
原帖由 巴士深情的樓盤 於 2019-9-20 12:45 PM 發表

如果呢招咁得,之前的總統一早用啦!七下七下咁。
你甘醒佢呢招唔得 人地而家用緊啦 七下七下既傻西就係你呢D人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]