• 瀏覽: 40,668
  • 回覆: 371
  • 追帖: 1
大灣區係我哋香港年輕人未來的新出路!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥輝仔 於 2019-9-20 05:31 PM 發表

要簽一早就簽左!
咪有次簽左囉,不過有人反口,跟住4月又到習近平反口,無限loop

引用:
原帖由 hihi198956 於 2019-9-21 05:52 PM 發表

咪有次簽左囉,不過有人反口,跟住4月又到習近平反口,無限loop
咁你都知!🤔🤔🤔

回覆 引用 TOP

add100%, 美國死先

回覆 引用 TOP

牛牛等劏啦

回覆 引用 TOP

升100%睇下邊個死先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-9-20 11:30 AM 發表

全球經貿戰:特朗普顧問警告 對華關稅可升至100%
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190920/bkn-20190920091545704-0920_00842_001.html
本來上次大陸反擊 浸浸應該開始驚
點知大陸又淆底 仲要派人買農產品 浸浸而家更加囂張
今次習種 必定要跪低啦 ...
原來可以100% OK!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-9-20 11:30 AM 發表

全球經貿戰:特朗普顧問警告 對華關稅可升至100%
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190920/bkn-20190920091545704-0920_00842_001.html
本來上次大陸反擊 浸浸應該開始驚
點知大陸又淆底 仲要派人買農產品 浸浸而家更加囂張
今次習種 必定要跪低啦 ...
無意義!

回覆 引用 TOP

支持美國。支持阿詩

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-9-20 12:10 PM 發表

習大大同你有親咩?做咩警告?不如聽日就加過1000%啦!
聽日唔加關稅100%,西奴WC死全家
美國佬好喜歡用 "凌遲處死" 架,同日本人 "引刀一快" 各走各路!!!!

習大大比人鞭屍,我地應該點同佢收屍呀!!!!   上煤山定入琉璃棺呀!!!

回覆 引用 TOP

政權與人民
當然係政權緊要啦
支持習總永續帝位

引用:
原帖由 賈斯廷 於 2019-9-23 08:20 PM 發表

政權與人民
當然係政權緊要啦
支持習總永續帝位
習種緊係要帝位重要D啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]