• 瀏覽: 61,027
  • 回覆: 450
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 keung135 於 2019-9-20 08:09 AM 發表

無計喎
全球通行
暫時的,你當全世界各國都是傻瓜?美國現在是有美元霸權,根本沒有想過還錢,債務一直上升就知道!怎會有國家放心借款給這個國家?

熱賣及精選
美債爆未?

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔
引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-20 12:22 PM 發表

你自己先身體力行重買人仔先。唔好得過講字。我自己手持許多美元了
7.85換好多?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KEITH910 於 2019-9-20 08:07 AM 發表

老美不停印銀報紙,以債冚債渡日,無人再信老美,多國同老美提回黃金儲備都俾老美拒絕,睇黎多國對美國都失去信心,無人再買美債,老美自己發行自己買。呢個核彈好快爆。 ...
妙想天開!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KEITH910 於 2019-9-20 08:07 AM 發表

老美不停印銀報紙,以債冚債渡日,無人再信老美,多國同老美提回黃金儲備都俾老美拒絕,睇黎多國對美國都失去信心,無人再買美債,老美自己發行自己買。呢個核彈好快爆。 ...
Dedolarization is now the world trends. More than 30+ countries are working on that including CN, Ru and EU.

Shanghai RMB Oil and EU INSTEX are now draining US blood. Buying US$ is moron.

回覆 引用 TOP

最冇人信係人民幣

冇人去老尾先算,門都未開就沖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-20 12:22 PM 發表

你自己先身體力行重買人仔先。唔好得過講字。我自己手持許多美元了
沒人阻你持有美元,
你手上的美元,去到美國,也是買中國製造貨品,
我手上的人民幣,直接上淘寶已買到中國製造貨品,

最後也是買中國製造的

引用:
原帖由 trumpp 於 2019-9-20 01:18 PM 發表

沒人阻你持有美元,
你手上的美元,去到美國,也是買中國製造貨品,
我手上的人民幣,直接上淘寶已買到中國製造貨品,

最後也是買中國製造的 ...
做生意的緊係持美元。傻仔

引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-20 01:20 PM 發表

做生意的緊持美元。傻仔
我公司 付 歐元 人民幣 最多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-20 01:20 PM 發表

做生意的緊係持美元。傻仔
你持有美元,去全世界也是買中國製造的貨品,

引用:
原帖由 KEITH910 於 20/9/2019 08:07 AM 發表

差一仗敗仗 不然 沒機會爆煲

引用:

尾爆

回覆 引用 TOP

想極都唔明點解要擺黃金在老美度

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]