• 瀏覽: 23,087
  • 回覆: 99
引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-9-19 08:00 PM 發表

香港人過得太耐安稳生活要爭取攬炒香港要過民不聊生生活
正是。不自由,毋寧死!

引用:
原帖由 香港勇敢的膠袋 於 2019-9-19 06:01 PM 發表

阿爺由頭到尾無諗住理你,所有野都係你地一相情願
當你地連飯都無得食重講唔講唔大訴求

引用:
原帖由 redapple888 於 2019-9-19 08:21 PM 發表

當你地連飯都無得食重講唔講唔大訴求
自生自滅今次

回覆 引用 TOP

革命就是用武力推翻政權
你打出革命的旗號,難道內地還要對你客氣嗎?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

一定係

回覆 引用 TOP

玩完架喇

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

中央揾夠,香港軟著陸

回覆 引用 TOP

啊爺就等著你哋自生自滅。到時候一國兩制就冇啦。只有一國一制。都系港人暴徒自找伽

回覆 引用 TOP

搞掂十四億人先!

回覆 引用 TOP

丫爺 等班示威者造低個市 再平價掃香港資產 之後 再推番高個市 點夠丫爺玩 班示威者等住幫中資打工啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港勇敢的膠袋 於 2019-9-19 06:56 PM 發表

其實由頭到尾都係美國佬搞破壞,本土又唔生性,自己做左成個月義工都重未知
美國搞破壞都要有爛頭卒肯先得,個乜鬼黄黐瘋先喺爛頭卒中之卒兼漢奸,自薦做走狗去求老美搞冧香港,個仆街唔諗下自己老豆老母仲生存喺香港未做搵食未做漢奸,搞死香港佢就豐衣足食著草,但佢老豆老母 姨媽姑姐都要食草,正一仆街冇人有

引用:
原帖由 Biging 於 2019-9-19 09:37 PM 發表

美國搞破壞都要有爛頭卒肯先得,個乜鬼黄黐瘋先喺爛頭卒中之卒兼漢奸,自薦做走狗去求老美搞冧香港,個仆街唔諗下自己老豆老母仲生存喺香港未做搵食未做漢奸,搞死香港佢就豐衣足食著草,但佢老豆老母 姨媽姑姐都要食草,正一仆街冇人有 ...
應該比左好大利益佢地,個利益大到你同我都估唔到

引用:
原帖由 男叔舞諗老 於 2019-9-19 07:09 PM 發表

買大陸股等跳樓
依家變買咗港股等跳樓

回覆 引用 TOP

係已經放棄左

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右