• 瀏覽: 23,029
  • 回覆: 99
放棄咗

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-9-19 07:35 PM 發表

港女比呀爺條咸蟲插到西爆
港女自願充當「 慰安婦」 獻身畀勇武自己攞嚟賤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港勇敢的膠袋 於 2019-9-19 09:37 PM 發表

應該比左好大利益佢地,個利益大到你同我都估唔到
今年個仆街仔實拎埋落背椅禾貧掌,佢就發過豬頭,幫佢衝個班暴徒就爆眼爆埋屎眼都斗零都冇,抵L死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港勇敢的膠袋 於 2019-9-19 06:01 PM 發表

阿爺由頭到尾無諗住理你,所有野都係你地一相情願
要係世界中心大叫!香港人!加油!  香港人! 加油!

回覆 引用 TOP

呀爺無港女這樣蠢 ..點會同港女攬炒。由得港女自生自滅 ...

回覆 引用 TOP

趕走傻螺絲,回復平淡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Biging 於 2019-9-19 09:37 PM 發表

美國搞破壞都要有爛頭卒肯先得,個乜鬼黄黐瘋先喺爛頭卒中之卒兼漢奸,自薦做走狗去求老美搞冧香港,個仆街唔諗下自己老豆老母仲生存喺香港未做搵食未做漢奸,搞死香港佢就豐衣足食著草,但佢老豆老母 姨媽姑姐都要食草,正一仆街冇人有 ...
越南爛民后代,話之你中國港人死咩,當年距老竇走唔到去米國,宜家自己去做米狗咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siuwenzi 於 2019-9-19 05:40 PM 發表

好彩我買d大陸股,跌市照升
暴動後都無買香港本地股了

回覆 引用 TOP

這是死魚港女的正常表現

回覆 引用 TOP

我係阿爺一定放棄香港,費事理你地!
不過會睇住回祖國發展嘅人才,福利制度會逐漸完善,總之一味招攬人才,曱甴最好留港⋯⋯

回覆 引用 TOP

好明顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港勇敢的膠袋 於 2019-9-19 06:01 PM 發表

阿爺由頭到尾無諗住理你,所有野都係你地一相情願
自作多情

回覆 引用 TOP

阿爺如果冇托,港股依家1萬8千點都不保啦,香港日日暴動,犯民毒果日日唱衰,外有英美聯合攻擊,內又有四大內鬼家族搶錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]