• 瀏覽: 493
  • 回覆: 9

熱賣及精選
唔L信 兩黨內大量我們的同志,一定可阻止呢個法通過!

回覆 引用 TOP

莊家頭痕!

共和民主兩黨
沽哂道奇
買哂認沽道拳

回覆 引用 TOP

有共產黨睇住香港, 出面發生乜事香港都唔駛怕, 我已經大手買入7200等股市暴升.

引用:
原帖由 快樂股民 於 2019-9-18 02:31 PM 發表

有共產黨睇住香港, 出面發生乜事香港都唔駛怕, 我已經大手買入7200等股市暴升.
美國制裁香港政府。大陸共產黨可以做咩。去攻打美國嗎

引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-18 02:35 PM 發表

美國制裁香港政府。大陸共產黨可以做咩。去攻打美國嗎
放心啦, 共產黨一定會守護香港.

引用:
原帖由 快樂股民 於 2019-9-18 02:41 PM 發表

放心啦, 共產黨一定會守護香港.
97後的香港有邊日好過。一味在炒房地產。少商戶營商困難.。不少老店做唔住。

引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-18 02:43 PM 發表

97後的香港有邊日好過。一味在炒房地產。少商戶營商困難.。不少老店做唔住。
唔係呀, 你不如問下其他香港人, 我相信絕大部分香港人都會答你, 97後香港各方面都比英國佬年代好好多.

引用:
原帖由 快樂股民 於 2019-9-18 02:46 PM 發表

唔係呀, 你不如問下其他香港人, 我相信絕大部分香港人都會答你, 97後香港各方面都比英國佬年代好好多.
你是大陸黎香港嗎

引用:
原帖由 edwin.123888 於 2019-9-18 02:47 PM 發表

你是大陸黎香港嗎
我係土生土長香港人, 已屆不惑之年, 以身為中國人為傲, 一直感恩共產黨同民建聯守護香港.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]