• 瀏覽: 105,536
  • 回覆: 536
  • 追帖: 11
希望係事實

回覆 引用 TOP

條老坑輸左都應該無機會再報仇

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-18 03:35 PM 發表

黑衣畜活在井下当然咩都吾知道啦,关心下国际新闻啦。

https://www.cnbc.com/2019/09/10/ ... i-in-trade-war.html
垃圾五毛手日寫埋啲假新聞睇完真係唔方氣急敗壞喇。

引用:
原帖由 oyear 於 2019-9-18 01:20 AM 發表

索羅斯幾老都好,在佢公司旗下是基金公司。 索羅斯有佢既執行人,明嗎

大公報有佢消息,寫得出就唔會作。這就是官媒作風。官媒是提好不提不好,但唔會作假新聞。這就是中共特色。 ...
對,近年我睇到好多人都留意大公報新聞,一定比毒果可信

回覆 引用 TOP

好多人唔想香港好 心態問題

女仔求變靚係一世的事業
引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-9-18 04:06 PM 發表

垃圾五毛手日寫埋啲假新聞睇完真係唔方氣急敗壞喇。
黑衣畜生见到主人亏钱,气急败坏咯。

回覆 引用 TOP

搞咁大單野...先拎佢損失24億? 如果查到出黎自己友做, 香港個市仲會唔會有人敢玩.. 似作故仔多D

認認真感謝留言人尋開心 進步靠打擊跌倒中振奮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2019-9-18 05:41 AM 發表

希望唔係真,如果係真同垃圾中国偷呃拐騙,輸打贏要有咩分別?
你呢句嘢同狗贼美國佬講

引用:
原帖由 花大桔~ 於 2019-9-17 08:34 PM 發表

係真唔係呀?
朕5係好信。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
引用:
原帖由 yxcheung65 於 2019-9-18 04:11 PM 發表

好多人唔想香港好 心態問題
肥佬黎估计和soros一齐沽空,仲有一d香港富豪,他们当然想股票跌,他们就可以赚大钱。

而黑衣大学生就on dog咯,人地比小小钱,他们就搞破坏。赚果最多都系1万几千,但是却付出一世代价。今年开始黑衣大学生肯定更难找到好工,同时大陆国企肯定更加多的买起香港公司,黑衣大学生要学好普通话和简体字,以后要用普通话和简体字和上司沟通。

以前幼儿园老师话吾识英文,会执输。以后变成吾识普通话和简体字,会执输。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BLUEMAN3204 於 2019-9-18 04:18 PM 發表

你呢句嘢同狗贼美國佬講
我講緊中华奴才共和国!

網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!
引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-9-18 04:19 PM 發表

朕5係好信。
黑莓讲野就好难信啦。

如果大公乱吹,黑莓就会弹出来踩大公啦。黑莓吾敢出声,可信性很高。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2019-9-17 08:22 PM 發表

09-17 16:07財經專欄作家小白讀財經
16號香港《大公報》報道稱,利用港股近來的一直下跌,索羅斯大舉買入空單建倉,不過後來港股回升,5日索羅斯開始大手筆拋出期指空單時,港交所稱電子交易系統出現嚴重故障,暫停衍生產品交易。有消息稱,港交所實際上是“趁機”打關門打狗,次日恢復交易後港股繼續上揚,預計索羅斯損失達24億港元。 ...
支畜政府真係乜都做得出

回覆 引用 TOP

呢篇五毛文幫唔到手仲搞到偉大既中國畀人鬧支那畜生政府。
五毛無糧出真氣急敗壞。
垃圾肥佬黎都配同索羅斯拉埋一齊講,呢班五毛係咪要進修一下。

回覆 引用 TOP

三步曲
關門→熄燈→打狗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]