• 瀏覽: 105,538
  • 回覆: 536
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 波濤灰手背 於 2019-9-18 10:31 AM 發表

師兄唔使嬲,黃c係on 9既佢哋以為咁係干預股市,完全唔知係國際慣常手法,美國打啲沽空機構無得揾先黎亚洲,点知又慘敗,未來主人垃圾中既垃圾 ...
黑衣畜生真系手指咬出吾咬入。帮外人打劫香港。

回覆 引用 TOP

曱甴搞亂港等食糊最後一干人等都輸

大美甘南川北分享遊記 -
http://user.qzone.qq.com/438087479/photo#!app=4&via=QZ.HashRefresh

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-18 10:51 AM 發表

黑衣畜生真系手指咬出吾咬入。帮外人打劫香港。
最慘喺我哋呢班打工仔手停口停😭😭

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2019-9-17 11:01 PM 發表

香港從70年代開始就已經喺兵家必爭之地,全世界有三個特務之城香港喺其中一個,美國領事館入面嗰千幾人當然唔喺嚟香港度假嘎啦。
首都大使館都係2/3百人.傷港擺成千幾人响樹做乜大家心照

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2019-9-18 11:00 AM 發表

最慘喺我哋呢班打工仔手停口停😭😭
香港现在的最大问题还是有很多类似畜生李首富那样的认为班暴徒的动机是好的。所以还很支持暴徒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-9-18 11:00 AM 發表

首都大使館都係2/3百人.傷港擺成千幾人响樹做乜大家心照
老美有佛心,送钱比香港人,需知道养一个特工,每年最小100万,这些特工在香港消费,食自由西,帮香港经济。特朗普要求韩国帮手比驻韩美军人工,但是却没有要求香港帮手比,老美真系大善人。哈哈哈。

靠嗰日hang機 我執咗廿皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-18 11:05 AM 發表

老美有佛心,送钱比香港人,需知道养一个特工,每年最小100万,这些特工在香港消费,食自由西,帮香港经济。特朗普要求韩国帮手比驻韩美军人工,但是却没有要求香港帮手比,老美真系大善人。哈哈哈。 ...

回覆 引用 TOP

今次佢自己onL99 死在肥佬手,聽講好多泛民及美國議員都死曬

回覆 引用 TOP

一早估到佢玩猿沽空配合莫滴玩嘢

回覆 引用 TOP

肥佬今次又要去美國啦科水救災

回覆 引用 TOP

好多人輸錢不出得聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-9-17 08:47 PM 發表

不如直接啲捉佢上洗頭艇仲好
直接D,輸到被墮樓

回覆 引用 TOP

失24億?對佢來講好少事....

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]